loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 208 پنجشنبه 08 تیر 1396 نظرات (0)

مواد لازم :

 

 

کره نصف پیمانه
پودر قندنصف پیمانه
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
پودر بیسکویت1 پیمانه
پودر بادام1 پیمانه
کاکائوی تخته ای150 گرم
پودر کاکائو3 قاشق غذاخوری
شیر3 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه :

 


کره، پودر قند و وانیل را مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود.

 


پودر بیسکویت و پودر بادام را به آن اضافه کنید.

 


کاکائوی تخته ای را به طریق بن ماری ذوب کنید، یعنی کاکائوی سفت را در یک ظرف هادی گرما (مثل پیرکس یا استیل و...) قرار دهید و ظرف را روی بخار آب (مثل بخار کتری) بگذارید تا کاکائو به تدریج ذوب شود.

 


پودر کاکائو را داخل شیر گرم حل کنید و بعد از اینکه سرد شد، به همراه کاکائوی ذوب شده، به مواد بالا اضافه کنید.

 


مواد را خوب مخلوط کنید. اگر مواد شل بود، کمی پودر بادام یا پودر بیسکویت به آن اضافه کنید و اگر مایه سفت بود، کمی شیر اضافه کنید.

 


مقداری از این مواد را روی نان میکادو (نان ویفر) بریزید و آن را صاف کنید. سپس یک نان میکادوی دیگر روی آن بگذارید و مابقی مواد را ریخته و یک نان میکادوی دیگر روی آن قرار دهید.

 


سپس با چاقو اره ای، میکادوها را برش دهید و در ظرف بچینید.

 


می توانید کمی کاکائوی سیاه را ذوب کنید و روی میکادو ها بریزید. سپس برش دهید و کمی پودر پسته، روی برش ها بپاشید.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 70 شنبه 03 تیر 1396 نظرات (0)

مواد لازم:

آرد نخود‌چی: یک کیلو

پودر قند: 350 گرم

روغن جامد یا کره: 350 گرم

وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر هل: نصف قاشق چایخوری

پودر پسته: به میزان لازم 

طرز تهیه:

برای تهیه این شیرینی ابتدا پودر قند را با کره یا روغن مخلوط کنید و آن‌قدر هم بزنید تا کاملا پوک شود. هل و وانیل را هم اضافه کنید و بعد آرد نخود‌چی الک شده را کم‌کم افزوده و با دست به آرامی ورز دهید که به روغن نیفتد و سفتی آن به اندازه‌ای باشد که با دست بتوان به آن فرم داد. می‌توانید بعد تهیه خمیر، شیرینی را بپزید ولی بهتر آن است که یک شب به خمیر استراحت داده و خمیر را درون کیسه نایلونی و در یخچال بگذارید. بعد از این مدت استراحت، مجددا آن را ورز دهید تا خمیر با حرارت دست شما گرم شود. سپس روی سطحی صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر یک سانتی‌متر باز کنید و با قالب مخصوص شیرینی نخود‌چی آن را قالب بزنید و در سینی فر چیده و روی آنها را پودر پسته بپاشید.

فر را از قبل گرم کنید و شیرینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. مراقب باشید، این شیرینی خیلی زود آماده می‌شود، نباید زیر شیرینی تغییر رنگ بدهد. سینی را از فر بیرون بیاورید. صبر کنید تا کاملا سرد شود و بعد به آرامی شیرینی‌ها را از سینی جدا کرده و در ظرف مناسبی بچینید و روی آنها را بپوشانید. چنانچه بخواهید مدت طولانی این شیرینی را نگهداری کنید، از ظروف دردار استفاده کنید.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 297 پنجشنبه 01 تیر 1396 نظرات (0)

سکنجبین را به صورتهای مختلف استفاده میکنند مثلا به همراه کاهو که ترکیب بسیار خوبی است و اشتها آور هم است یا مثلا آنرا با شیرین بیان ترکیب میکنند که گفته میشود در باز کردن قلنج موثر است ، ترکیب آن با آب پخته ی کاسنی شاید طعم دلچسبی نداشته باشد اما بهترین دارو برای رفع تب شدید و طولانی مدت میباشد این ترکیبات داروهای گیاهی عالی و بی ضرری هستند که میتوانید مصرف کنید

در این مطلب میخواهیم طرز تهیه شربت سکنجبین را به شما آموزش دهیم تا شما نیز بتوانید با تهیه و مصرف آن از خواص بی نظیرش بهره مند شوید 

مواد لازم 

موادی که برای تهیه شربت سکنجبین نیاز دارید شامل دو لیوان آب ، یک کیلوگرم شکر ،150 گرم نعناع تازه و 100 گرم  است بسته به مقدار شربتی که میخواهید تهیه کنید مقدارها بیشتر و کمتر میشود ولی سعی کنید نسبت بین مواد را تغییر ندهید 

طرز تهیه  

برای تهیه ی شربت سکنجبین ابتدا یک ظرف که گنجایش مواد شما را دارد برداشته و روی حرارت بگذارید و داخلش دو لیوان آب را بریزید و اجازه دهید به جوش آید بعد از به جوش آمدن آب نعنا را داخل آب در حال جوش بریزید و کمی زمان دهید تا طعم و عطر کافی را به آب بدهد سپس سرکه را کم کم اضافه کنید و مدام هم بعد از آن شکر را نیز به تدریج اضافه فرمایید و باز هم بزنید تا زمانی که مایعتان به غلظت کافی برسد پس از آن که کمی دمایش پایین آمد ا یک صافی بگذرانید تا محلول یکنواخت شود

زمانی که آماده سازی و تهیه مواد اولیه ی این شربت از شما میگیرد چیزی حدود پنج دقیقه و مدت زمان مورد نیاز برای تهیه ی آن حدودا 15 دقیقه میباشد پس تقریبا سریع آماده میشود شما میتوانید مقدار مصرفی چند روز خودرا تهیه کنید تا هر بار مجبور به صرف این مدت زمان نباشید همانطور که ذکر کردیم از این شربت میتوانید بعد از وعده های غذایی استفاده کنید که بهترین زمان مصرفش است اما به عنوان دسر و در وعدهی عصر هم میتوانید نوش جان بفرمایید 


فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 62 پنجشنبه 01 تیر 1396 نظرات (0)

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی

  • ژله رنگی 3 بسته هر رنگ و طعمی که دوست دارید 
  • بستنی وانیلی (سفید ) 3/4 لیوان   که جمعآ میشه 3 تا 3/4 لیوان
  • آب جوش برای حل کردن ژله 3 تا 3/4 لیوان  
  • طرز تهیه ژله بستنی

    3/4 لیوان از بستنی وانیلی را در ظرف ریخته تا کمی نرم شود ولی شل نشه .

    سپس یک  بسته پودر ژله  را در 3/4 لیوان آب جوش خوب حل کنید . یا به روش بن ماری که در کاسه شیشه ای ریخته روی بخار کتری هم زنید تا شفاف شود .

    وقتی پودر ژله حل شد بستنی را به ژله اضافه میکنید تا مواد صاف شود ودر قالب مورد نظرتان میریزید ودر یخچال به مدت 45 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد  .بعد از 45 دقیقه دوباره مرحله بالا را تکرار میکنید فقط با پودر ژله روشن تر که رنگ ژله ردیفی خودش را نشون بده. بعد دوباره مواد آماده را روی اون ژله فبلی که گذاشتید خودش را بگیره میریزید و بلا فاصله در یخچال میگذارید که ژله زیری آب نشه. وهمینطور پودر ژله سومی را هم مانند اولی ودومی بعد از 45 دقیقه مواد دومی  تکرار کنید و بگذارید یک تا دوساعت بسته بشه

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 65 پنجشنبه 01 تیر 1396 نظرات (0)

مواد لازم حلوا 

آرد گندم 1 کیلوگرم
شکر 750 گرم
روغن 750 گرم
زعفران نیم مثقال
آب 4 لیوان
گلاب ½ لیوان 

طرز تهیه حلوا 

 روغن را در یک تابه بزرگ ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم تا داغ شود. سپس آرد را می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا آرد کامل سرخ شود (مهمترین نکته برای یک حلوای خوب سرخ شدن آرد آن به مقدارِکافی است. به این صورت که آرد باید با حرارت ملایم به حدی سرخ شود که رنگ آن خرمایی و عطر آن بلند شود و خوب روغن بی اندازد.)
    سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا به فرم شربت در آید. آنگاه گلاب و زعفران ساییده شده را در شربت می ریزیم و آرد سرخ شده را از روی اجاق گاز بر می داریم و کنار می گذاریم و شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا شربت جذبِ حلوا شود.
    توجه داشته باشید که آرد و روغن داغ است و به محض اضافه کردن شربت می پاشد و ممکن است دستتان را بسوزاند؛ پس احتیاط کنید. بعد از اضافه کردن شربت مخلوط آرد کمی جمع می شود و شکل حلوا را به خود می گیرد؛ باز هم 5 تا 10 دقیقه روی حرارت کم دائم هم بزنید تا حلوایتان آماده شود.دقت کنید که بعد از ریختن شربت، حلوا نباید زیاد روی شعله قرار گیرد، زیرا شربت آن می سوزد و حلوا خشک و سفت می شود.
    سپس حلوا را در دیس می کشیم و بر طبق سلیقه تزیین می کنیم.
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 56 چهارشنبه 31 خرداد 1396 نظرات (0)

×× شیر :: دو و نیم پیمانه ××

×× خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته :: 200 گرم ××

×× وانیل :: ¼ چایخوری ××

×× پودر ژلاتین :: یک و نیم قاشق غذاخوری ××

×× شکر :: یک سوم پیمانه ××

×× شکلات تلخ :: 100 گرم ××

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

دسر پاناکوتا شکلاتی , طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی , دستور دسر پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود. مابقی شیر ، خامه (در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید) و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شکلات رنده شده را اضافه کنید مواد را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات آب بشه و دسر قهوه ای رنگ بشه، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا بسته شود، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات ، سس یا پوره میوه تزیین و سرو نمائید.


فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 43 سه شنبه 30 خرداد 1396 نظرات (0)

مواد لازم کیک ساده :

 

آرد سفید ½ 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع ¾ پیمانه
ماست ¾ پیمانه
شکر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری

 

(هر پیمانه معادل یک لیوان معمولی است)

 

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

 

طرز تهیه کیک ساده :

1- شکر را در ظرف گودی ریخته و وانیل را می افزاییم و مخلوط می کنیم. (می توان به جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یا رنده نصف پوست یک پرتقال استفاده کرد که طعم فوق العاده ای به کیک می دهد)

 

2- تخم مرغ ها را یکی یکی می افزاییم، و هر یک آنقدر هم میزنیم( با چنگال یا همزن) تا روی آن حباب ایجاد شود و سپس تخم مرغ بعدی را می افزاییم.

 

3- روغن و ماست را می افزاییم و در حدی که مواد یکنواخت شود هم میزنیم.

 

4- آرد را سه بار الک می کنیم و بیکینگ پودر و جوش شیرین را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم.

 

5- آرد را (که با و بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط شده) کم کم به بقیه مواد می افزاییم و فقط در حدی که مخلوط شود هم میزنیم.

 

6- مواد را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم. مدت پخت بستگی به فر دارد. ولی به طور متوسط بین 30 تا 45 دقیقه زمان برای پخت لازم است.

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

آموزش طرز پخت کیک ساده

 

♠ حتما فر را از 15 تا 30 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.

♠ با یک خلال دندان یا چنگال در کیک فرو می کنیم، اگر ذرات کیک به آن نچسبید کیک آماده است.

♠ اگر می خواهید روی کیک طلایی شود 2-3 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

 

>>> میتوانید به خمیر این کیک پودر کاکائو یا نسکافه، کشمش، گردو و … بیفزایید.

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

 

پودر کاکائو را الک کرده و با آردی که داشتیم مخلوط می کنیم و می افزاییم.

 

پودر نسکافه را (به میزان دلخواه) همزمان با ماست بیفزایید.
 
 
حدود نصف لیوان کشمش را با 1 قاشق غذاخوری سرصاف از آردی که داریم مخلوط می کنیم تا کشمش ها به آرد آغشته شوند و در آخرین مرحله قبل از اینکه خمیر را در قالب بریزیم می افزاییم و فقط در حد مخلوط شدن به آرامی هم می زنیم.
 
 
بهتر است گردو را پس از اینکه خمیر در قالب ریخته شد روی خمیر بریزیم. همچنین می توانیم آنرا با خمیر مخلوط کنیم.
 
 

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 42 سه شنبه 30 خرداد 1396 نظرات (0)

طرز تهیه برخی از این نوشیدنی‌های گیاهی سالم و مفید که برای فصل گرم تابستان و پیشگیری از گرمازدگی نیز سودمند است، به شرح زیر است:

شربت ریحان
برای تهیه این نوشیدنی مقداری شربت آب قند رقیق را با دو فنجان برگ ریحان خرد شده مخلوط کنید، داخل ظرف درداری بریزید و به مدت یک ساعت در ظرف را ببندید. بعد از آن مایع را صاف کنید و سپس در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده نوشیدن شود.

شربت استوقودوس
برای تهیه این نوشیدنی سه قاشق گل تازه استوقودوس را به مقداری شربت آب قند رقیق اضافه کنید و پس از یک ساعت شربت را صاف و خنک کنید. شربت استوقودوس شما برای نوشیدن آماده است.

شربت نعناع
شربت نعناع را نیز می‌توانید مطابق با روش تهیه شربت استوقودوس تهیه کرده و پس از خنک شدن در یخچال مصرف کنید. برای تهیه این نوشیدنی استفاده از یک فنجان برگ تازه نعناع کافی است.

شربت گشنیز و فلفل سبز
برای تهیه این نوشیدنی خوش طعم و خنک کننده مقداری برگ گشنیز خرد شده را به همراه دو لیوان فلفل سبز ریز شده به شربت آب قند رقیق بیفزایید. پس از یک ساعت شربت را صاف کنید و بعد از خنک شدن می‌توانید آن را مصرف کنید.

شربت وانیل و بابونه
یک لیوان شکر را با یک چهارم لیوان گل‌های تازه بابونه به همراه مقداری وانیل با یک لیوان آب مخلوط کنید و در حرارت متوسط بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن ظرف را از روی حرارت بردارید و به مدت یک ساعت به حال خود بگذارید و سپس آن را در شیشه تمیزی بریزید و به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا پس از آن آماده مصرف شود.

شربت لیمو و رزماری
ترکیبی از یک لیوان شکر را با 5/1قاشق غذاخوری رزماری خرد شده ، یک عدد پوست لیموی خلال شده با مقداری دلخواه آب بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن، شربت را از روی حرارت بردارید و بعد از یک ساعت که شربت به خوبی سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و پس از چند روز نوشیدنی ابتکاری شما آماده مصرف خواهد بود.

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 38
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 294
  • آی پی دیروز : 276
  • بازدید امروز : 825
  • باردید دیروز : 1,025
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 825
  • بازدید ماه : 14,760
  • بازدید سال : 137,846
  • بازدید کلی : 2,210,997