loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 208 پنجشنبه 08 تیر 1396 نظرات (0)

مواد لازم :

 

 

کره نصف پیمانه
پودر قندنصف پیمانه
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
پودر بیسکویت1 پیمانه
پودر بادام1 پیمانه
کاکائوی تخته ای150 گرم
پودر کاکائو3 قاشق غذاخوری
شیر3 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه :

 


کره، پودر قند و وانیل را مخلوط کنید تا نرم و لطیف شود.

 


پودر بیسکویت و پودر بادام را به آن اضافه کنید.

 


کاکائوی تخته ای را به طریق بن ماری ذوب کنید، یعنی کاکائوی سفت را در یک ظرف هادی گرما (مثل پیرکس یا استیل و...) قرار دهید و ظرف را روی بخار آب (مثل بخار کتری) بگذارید تا کاکائو به تدریج ذوب شود.

 


پودر کاکائو را داخل شیر گرم حل کنید و بعد از اینکه سرد شد، به همراه کاکائوی ذوب شده، به مواد بالا اضافه کنید.

 


مواد را خوب مخلوط کنید. اگر مواد شل بود، کمی پودر بادام یا پودر بیسکویت به آن اضافه کنید و اگر مایه سفت بود، کمی شیر اضافه کنید.

 


مقداری از این مواد را روی نان میکادو (نان ویفر) بریزید و آن را صاف کنید. سپس یک نان میکادوی دیگر روی آن بگذارید و مابقی مواد را ریخته و یک نان میکادوی دیگر روی آن قرار دهید.

 


سپس با چاقو اره ای، میکادوها را برش دهید و در ظرف بچینید.

 


می توانید کمی کاکائوی سیاه را ذوب کنید و روی میکادو ها بریزید. سپس برش دهید و کمی پودر پسته، روی برش ها بپاشید.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 70 شنبه 03 تیر 1396 نظرات (0)

مواد لازم:

آرد نخود‌چی: یک کیلو

پودر قند: 350 گرم

روغن جامد یا کره: 350 گرم

وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر هل: نصف قاشق چایخوری

پودر پسته: به میزان لازم 

طرز تهیه:

برای تهیه این شیرینی ابتدا پودر قند را با کره یا روغن مخلوط کنید و آن‌قدر هم بزنید تا کاملا پوک شود. هل و وانیل را هم اضافه کنید و بعد آرد نخود‌چی الک شده را کم‌کم افزوده و با دست به آرامی ورز دهید که به روغن نیفتد و سفتی آن به اندازه‌ای باشد که با دست بتوان به آن فرم داد. می‌توانید بعد تهیه خمیر، شیرینی را بپزید ولی بهتر آن است که یک شب به خمیر استراحت داده و خمیر را درون کیسه نایلونی و در یخچال بگذارید. بعد از این مدت استراحت، مجددا آن را ورز دهید تا خمیر با حرارت دست شما گرم شود. سپس روی سطحی صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر یک سانتی‌متر باز کنید و با قالب مخصوص شیرینی نخود‌چی آن را قالب بزنید و در سینی فر چیده و روی آنها را پودر پسته بپاشید.

فر را از قبل گرم کنید و شیرینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. مراقب باشید، این شیرینی خیلی زود آماده می‌شود، نباید زیر شیرینی تغییر رنگ بدهد. سینی را از فر بیرون بیاورید. صبر کنید تا کاملا سرد شود و بعد به آرامی شیرینی‌ها را از سینی جدا کرده و در ظرف مناسبی بچینید و روی آنها را بپوشانید. چنانچه بخواهید مدت طولانی این شیرینی را نگهداری کنید، از ظروف دردار استفاده کنید.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 63 پنجشنبه 01 تیر 1396 نظرات (0)

مواد لازم برای تهیه ژله بستنی

  • ژله رنگی 3 بسته هر رنگ و طعمی که دوست دارید 
  • بستنی وانیلی (سفید ) 3/4 لیوان   که جمعآ میشه 3 تا 3/4 لیوان
  • آب جوش برای حل کردن ژله 3 تا 3/4 لیوان  
  • طرز تهیه ژله بستنی

    3/4 لیوان از بستنی وانیلی را در ظرف ریخته تا کمی نرم شود ولی شل نشه .

    سپس یک  بسته پودر ژله  را در 3/4 لیوان آب جوش خوب حل کنید . یا به روش بن ماری که در کاسه شیشه ای ریخته روی بخار کتری هم زنید تا شفاف شود .

    وقتی پودر ژله حل شد بستنی را به ژله اضافه میکنید تا مواد صاف شود ودر قالب مورد نظرتان میریزید ودر یخچال به مدت 45 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد  .بعد از 45 دقیقه دوباره مرحله بالا را تکرار میکنید فقط با پودر ژله روشن تر که رنگ ژله ردیفی خودش را نشون بده. بعد دوباره مواد آماده را روی اون ژله فبلی که گذاشتید خودش را بگیره میریزید و بلا فاصله در یخچال میگذارید که ژله زیری آب نشه. وهمینطور پودر ژله سومی را هم مانند اولی ودومی بعد از 45 دقیقه مواد دومی  تکرار کنید و بگذارید یک تا دوساعت بسته بشه

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 43 سه شنبه 30 خرداد 1396 نظرات (0)

مواد لازم کیک ساده :

 

آرد سفید ½ 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع ¾ پیمانه
ماست ¾ پیمانه
شکر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری

 

(هر پیمانه معادل یک لیوان معمولی است)

 

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

 

طرز تهیه کیک ساده :

1- شکر را در ظرف گودی ریخته و وانیل را می افزاییم و مخلوط می کنیم. (می توان به جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یا رنده نصف پوست یک پرتقال استفاده کرد که طعم فوق العاده ای به کیک می دهد)

 

2- تخم مرغ ها را یکی یکی می افزاییم، و هر یک آنقدر هم میزنیم( با چنگال یا همزن) تا روی آن حباب ایجاد شود و سپس تخم مرغ بعدی را می افزاییم.

 

3- روغن و ماست را می افزاییم و در حدی که مواد یکنواخت شود هم میزنیم.

 

4- آرد را سه بار الک می کنیم و بیکینگ پودر و جوش شیرین را به آن می افزاییم و مخلوط می کنیم.

 

5- آرد را (که با و بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط شده) کم کم به بقیه مواد می افزاییم و فقط در حدی که مخلوط شود هم میزنیم.

 

6- مواد را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم. مدت پخت بستگی به فر دارد. ولی به طور متوسط بین 30 تا 45 دقیقه زمان برای پخت لازم است.

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

آموزش طرز پخت کیک ساده

 

♠ حتما فر را از 15 تا 30 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.

♠ با یک خلال دندان یا چنگال در کیک فرو می کنیم، اگر ذرات کیک به آن نچسبید کیک آماده است.

♠ اگر می خواهید روی کیک طلایی شود 2-3 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

 

>>> میتوانید به خمیر این کیک پودر کاکائو یا نسکافه، کشمش، گردو و … بیفزایید.

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

 

پودر کاکائو را الک کرده و با آردی که داشتیم مخلوط می کنیم و می افزاییم.

 

پودر نسکافه را (به میزان دلخواه) همزمان با ماست بیفزایید.
 
 
حدود نصف لیوان کشمش را با 1 قاشق غذاخوری سرصاف از آردی که داریم مخلوط می کنیم تا کشمش ها به آرد آغشته شوند و در آخرین مرحله قبل از اینکه خمیر را در قالب بریزیم می افزاییم و فقط در حد مخلوط شدن به آرامی هم می زنیم.
 
 
بهتر است گردو را پس از اینکه خمیر در قالب ریخته شد روی خمیر بریزیم. همچنین می توانیم آنرا با خمیر مخلوط کنیم.
 
 

آموزش طرز پخت کیک ساده و بسیار خوشمزه

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 282 یکشنبه 29 آذر 1394 نظرات (0)

مواد لازم:

 آب انار خالصیک لیوان
پودر نشاسته۲ قاشق غذاخوری
 شکربه میزان دلخواه
 شربت انار و پودر گردو مقداری


طرز تهیه مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا :
آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.

برای درست کردن شربت انار، آب انار و با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعم و گوارایی به دست می آید.

نکته: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، ملس یا ترش درست کنید.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 290 پنجشنبه 12 آذر 1394 نظرات (0)

دستور پخت چند نوع نان معروف
پخت نان یکی از سنتی ترین کارهایی است که خانم ها می توانند انجام دهند. البته دیگر کمتر کسی است که این کار را در خانه انجام دهد اما شاید بعضی اوقات هوس کنید کارهایی را که مادر یا مادر بزرگتان در قدیم انجام می دادند شما هم امتحان کنید.

نان همبرگری برای کودکان

 

پخت نان خانگی,طرز تهیه نان تابه ای

روی سینی پایینی فر آب بریزید تا بخار ایجاد شود و نان‌های همبرگر با کیفیت بهتری پخته شوند


مواد لازم برای نان همبرگر :

 تخم‌مرغیک عدد
 آرد سه پیمانه
 روغن مایعسه چهارم پیمانه
 بهبوددهنده آرد نصف قاشق مرباخوری
شکریک قاشق مرباخوری
خمیر مایهیک قاشق غذاخوری
آب ولرمیک پیمانه
نمکیک سوم قاشق مرباخوری


طرز تهیه نان همبرگر :
نصف قاشق خمیر مایه را با شکر خوب مخلوط کنید.آب ولرم را به آرامی به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. حواس‌تان باشد این مخلوط را با قاشق غیرفلزی مخلوط کنید. قابلمه بزرگی را روی گاز بگذارید تا آب آن کمی گرم شود. سپس ظرف این مخلوط را داخل آب بگذارید تا در اثر حرارت ملایم، مواد کاملا مخلوط شوند. سپس زیر آب را خاموش کنید . در ظرف را بگذارید تا مواد داخل در اثر گرمای آبی که ظرف داخل آن است، پف کرده و اصطلاحا به عمل آیند.

در ظرفی دیگر روغن، تخم‌مرغ،  باقی‌مانده مایه خمیر، بهبوددهنده را مخلوط کنید. در پایان، نمک را به هم اضافه کنید. مواد را کاملا هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست بیاید. آنها را به مواد داخل ظرف اول اضافه کنید.این آرد را 10 دقیقه ورز بدهید. خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و به مدت یک ساعت ونیم داخل یخچال بگذارید تا اصطلاحا استراحت کند.

فر را روی دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر را کمی چرب کرده یا یک ورق کاغذ الگو کف آن بگذارید. خمیر را چانه کنید. شکل چانه‌ها به دلخواه شما و فرزندتان که منتظر نان همبرگری است، بستگی دارد. روی چانه‌ها را کمی چرب کنید. روی آنها نایلون بکشید تا نیم ساعت دیگر استراحت کنند. نایلون را برداشته و روی آنها کنجد، سبزی معطر یا هر افزودنی دیگری که می‌خواهید اضافه کنید. سینی را داخل فر بگذارید. زمان مناسب بستگی به پف کرده و آماده شدن نان‌ها دارد.

نکته‌های طلایی برای پخت نان همبرگر:
1. در مرحله اضافه کردن آرد به مواد، آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر سفت نشود. آرد اگر یک دفعه اضافه شود، آرد گلوله می‌شود.

2. در زمان ورز دادن خمیر اگر خمیر به دست می‌چسبد کمی آرد به آن اضافه کنید تا مشکل برطرف شود.

3. روی سینی پایینی فر یک لیوان آب بریزید تا بخار هم ایجاد شود و نان‌ها با کیفیت بهتری پخته شوند.


نان تابه‌ای برای صبحانه جمعه

مواد لازم برای نان تابه‌ای :

شیر نصف پیمانه
 ماست نصف پیمانه
آرد سفید دو و نیم پیمانه
 روغن مایعیک چهارم پیمانه
خمیر مایه خشکیک قاشق غذاخوری
بکینگ پودریک قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق چای‌خوری


طرز تهیه نان تابه‌ای :
آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. این مخلوط اول ماست.مخلوط دوم، ماست ، شیر و روغن است. شکر و خمیرمایه را هم با هم مخلوط کرده و آنها را با کمک الک روی مخلوط دوم بپاشید. اکنون به آرامی مخلوط اول را با این مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن مخلوط‌ها را هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سپس مخلوط به دست آمده را 10 دقیقه با دست ورز بدهید.

اگر حس کردید به دست می‌چسبد در حین ورز دادن به آن آرد اضافه کنید. زمانی که خمیر یکنواخت و نرمی به دست آمد، آن را چانه کنید و داخل ظرفی قرار داده و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت درجای گرم قرار دهید تا پف کند. بعد از مدتی خمیر را با وردنه باز کنید. لوله خمیر را به دلخواه‌تان با چاقو قسمت کرده و روی آنها را کمی چرب کنید. چانه‌ها برای پختن آماده است.

طرز تهیه نان همبرگر,پخت نان همبر در خانه

روی نان تابه ای می توانید کنجد، سیاه‌دانه، گردوی رنده شده و تکه‌ها میوه های خرد شده اضافه کنید


پختن نان :
1. اگر آن را داخل فر می‌گذارید، فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. در همین فاصله روی چانه‌ها کمی آرد بریزید. روی آنها را بپوشانید تا بیشتر آماده شوند.  سپس آنها را داخل سینی فر پهن کنید.

2. اگر داخل ماهیتابه نان می‌پزید، کف آن را با قلم‌مو چرب کنید و چانه را با وردنه صاف کرده و داخل آن پهن کنید.

نکته‌های طلایی برای پخت نان تابه‌ای:
1. روی نان کنجد، سیاه‌دانه، گردوی رنده شده و تکه‌ها میوه های خرد شده اضافه کنید.

2. اگر در ماهیتابه نان می‌پزید در آن را بگذارید و بعد از سرخ شدن یک طرف نان، آن را با کفگیر برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود.

3. نانی که آموزش داده شد، طعم معمولی دارد. اما اگر دل‌تان می‌خواهد نان شیرین باشد، میزان شکر اضافه شده را می‌توانید تا سه قاشق افزایش دهید.

4. حتما حین پختن نان‌ها روی چانه‌ها نایلون بکشید تا خشک نشود و بعد به تدریج چانه‌ها را داخل ماهیتابه قرار دهید.

 

5. پیش از هر بار قرار دادن چانه جدید داخل ماهیتابه آن را از روی گاز برداشته کف آن را چرب کنید و بعد چانه جدید آماده شده را داخل آن بگذارید.

 

6. اگر نان را داخل فر می‌گذارید حتما کمی آب کف سینی پایینی فر بریزید تا نان رطوبش را از دست ندهد.

نان سنگک برای عصر جمعه
فکر کنید مثلا غروب جمعه است  و دل‌تان به قدر همه ابرهای فصل پاییز، ابری است! حوصله بیرون رفتن از خانه را هم ندارید. باید کار کنید تا کمی شاد شوید. با پختن نان سنگک و بعد هم خوردن دورهمی آن با کمی پنیر و گردو موافقید؟ آستین بالا بزنید.

 

روش پخت نان در خانه,پخت نان خانگی

داخل سینی فر را با سنگ ریزه‌هایی که شبیه به سنگ ریزه داخل تنور سنگکی است، پر کنید


مواد لازم برای نان سنگک :

 آرد سنگکیک کیلو
 آب با حرارت 20 درجه سانتیگراد هفت دسی لیتر
 مایه خمیر هفت گرم
 نمکدو قاشق چایخوری
مخمرسه گرم
کنجد، سیاه دانهبه مقدار دلخواه


طرز تهیه نان سنگک :
1- خمیر ترش
ابتدا باید خمیر ترش تهیه کنید. برای اینکار، چهار گرم مایه خمیر را با 150 گرم آرد و دو دسی لیتر آب مخلوط کنید. این مقدار آب برابر با یک لیوان آب سر خالی است. برای تهیه این خمیر ترش ابتدا آب را تا حرارت 20 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس مایه خمیر را داخل آن ریخته و بعد از اینکه خوب مخلوط شد، آرد را به تدریج به آن اضافه کنید. در ظرف را نایلون بکشید. نایلون را از چند جا سوراخ کنید تا گازهای ایجاد شده خارج شود. حواس‌تان باشد حجم خمیر تا دو برابر افزایش می‌یابد. پس ظرف بزرگ انتخاب کنید. این خمیر را 24 ساعت قبل آماده کنید.

2-خمیر سنگک
باقی‌مانده آب را حرارت دهید تا دمای آن به 20 درجه سانتیگراد برسد. باقی‌مانده آرد و نمک را خوب هم بزنید. سپس مواد را داخل میکسر بریزید و بگذارید خوب مخلوط شوند. سپس روی مخلوط‌کن را با پارچه یا نایلون بپوشانید و بگذارید نیم ساعت بماند.

سه گرم خمیر را با چند قاشق آب ولرم مخلوط کنید و آن را به مواد داخل میکسر اضافه کنید. میکسر را روشن کنید تا مواد با این ترکیب‌های جدید مخلوط شوند. روی این مواد را بپوشانید و دو ساعت به این مواد استراحت بدهید. آن را با خمیر ترش مخلوط کنید و دوبره میکسر را روشن کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. این خمیر شل است.

3- پخت
داخل سینی فر را با سنگ ریزه‌هایی که شبیه به سنگ‌ریزه داخل تنور سنگکی است، پر کنید. حرارت فر را روی 300 درجه گرم کرده و سینی حاوی سنگ را داخل آن بگذارید. وقتی سینی و سنگ‌ها خوب داغ شد، آن را از داخل فر درآورید. کمی از خمیر را بردارید و روی سنگ‌ها پهن کنید. روی آن کنجد و سیاه‌دانه بریزید. سینی را داخل فر بگذارید. در فر را ببندید. شعله بالای فر را هم روشن کنید تا سطح و کف نان همزمان بپزد.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 141 یکشنبه 24 آبان 1394 نظرات (0)


ژله های شیک با سیب, تزیین ژله با سیب

نحوه آموزش تزیین ژله با گل رز با سیب


در ادامه روش تزیین ۲ مدل ژله مجلسی بسیار شیک با استفاده از سیب را آموزش می دهیم با ما همراه شوید …


مواد لازم:
ژله آلوئه ورا
سیب ( قرمز یا زرد  به دلخواه)

ژله مجلسی,طرز تهیه ژله با سیب

با میوه سیب گل رزی زیبا درست می کنیم


طرز تهیه :
رز سیب آماده شده را به صورت سر و ته در کف قالب بگذارید و ژله آلوئه ورا را به آرامی دور آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

برای زیبایی بیشتر کار می توانید از میوه های کوچک خوشرنگ مثل توت فرنگی ، گیلاس و ... در اطراف رز سیب استفاده کنید تا جلوه زیباتری به ژله شما بدهد.

 

شیک ترین تزیینات ژله,تزیین گل رز سیب با ژله

تزیین ژله مجلسی با پوست سیب


مواد لازم:
ژله آلوئه ورا
سیب قرمز


طرز تهیه :
ابتدا با استفاده از پوست کن پوست سیب را به روشی که در عکس مشاهده می کنید برش بزنید، برای این کار می توانید از چاقو هم استفاده کنید.

 

تزیینات زیبای ژله با سیب,آموزش تصویری تزیین ژله باسیب

ابتدا با استفاده از پوست کن پوست سیب را به روشی که در عکس مشاهده می کنید برش بزنید

 

تزیین ژله با سیب, تزیین ژله با سیب به شکل گل داوودی

مدل گل خود را به صورت سر و ته در قالب بچینید و ژله آلوئه ورا را به آرامی دور آن بریزید


سپس مدل گل خود را به صورت سر و ته در قالب بچینید و ژله آلوئه ورا را به آرامی دور آن بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا ببندد.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 202 شنبه 17 مرداد 1394 نظرات (0)



درست کردن شیرینی رول دارچینی, مواد لازم برای شیرینی رول دارچینی

نحوه درست کردن شیرینی رول دارچینی در خانه


مواد لازم برای شیرینی رول دارچینی : 

 آرد600 گرم
شیر 200 میلی لیتر
پودر خمیر ترش10 گرم
 شکر50 گرم
نمک1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ2 عدد
مارگارین مخصوص قنادی400 گرم
روغن مایع60 میلی‌لیتر
كرم پاتی سیر، دارچین و كشمشبه میزان لازم
زعفرانبه میزان لازم
زرده تخم‌مرغیک عدد


روش تهیه شیرینی رول دارچینی :
ابتدا شیر، روغن مایع، تخم‌مرغ، نمك و شكر را با هم مخلوط می‌كنیم تا مایه یكدست بدست بیاید. در كاسه‌ای دیگر آرد و پودر خمیر ترش را با هم مخلوط كرده، به مایه آماده شده اضافه می‌كنیم. خمیر به دست آمده را 10 دقیقه روی میز قرار داده و روی آن را می‌‌پوشانیم و استراحت می‌دهیم. سپس خمیر را به شكل یک به علاوه برش داده، از چهار طرف كمی باز می‌كنیم.

مارگارین را وسط خمیر گذاشته و چهار طرف را روی آن جمع می‌كنیم و وردنه را روی آن می‌كشیم تا كره بین خمیر باز شود. خمیر را سه‌لا تا می‌زنیم و 30 دقیقه در یخچال می‌گذاریم؛ پس از این مدت خمیر را باز كرده و پنج لا تا می‌زنیم و 20 دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. دوباره مرحله پنج لا را با 20 دقیقه استراحت تكرار می‌كنیم و بار آخر خمیر را سه لا تا زده و 10 دقیقه استراحت می‌دهیم.

حالا خمیر را به قطر سه میلی‌متر باز می‌كنیم، روی خمیر را با كرم پاتی سیر، دارچین و كشمش پوشانده، آن را لوله می‌كنیم و حلقه حلقه می‌بریم و یک پهلو داخل سینی می‌گذاریم، روی نان‌ها را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زرین كرده، شكر می پاشیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده ایم قرار می‌ دهیم و می پزیم.

نکته:
این شیرینی را با خمیر هزارلا نیز می‌توانیم تهیه كنیم؛ در این صورت چون خمیر هزارلا به صورت آماده در بازار به فروش می‌رسد كار ما بسیار ساده‌تر خواهد شد اما شیرینی‌ای كه با خمیر هزارلای آماده تهیه می‌شود بسیار ترد‌تر و خشک تر از شیرینی‌ای خواهد بود كه خمیر آن در منزل تهیه می‌شود ولی در هر دو صورت مطبوع و خوش‌طعم است.

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 34
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 331
  • آی پی دیروز : 276
  • بازدید امروز : 885
  • باردید دیروز : 1,025
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 885
  • بازدید ماه : 14,820
  • بازدید سال : 137,906
  • بازدید کلی : 2,211,057