loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 210 دوشنبه 19 مرداد 1394 نظرات (0)

طرز تهیه مربای بالنگ


مربای بالنگ

برای تهیه مربای بالنگ خانگی خوشمزه بالنگ هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید.

مواد لازم مربای بالنگ


 بالنگ      2 عدد
 شکر      هم وزن بالنگ
گلاب       یک چهارم لیوان
زعفران دم کرده      به میزان لازم


طرز تهیه مربای بالنگ


بالنگ هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید .برای جدا کردن پوست ،از کارد میوه خوری تیز استفاده کنید و یک لایه نازک از روی پوست بالنگ بردارید اگر مقداری از پوست باقی ماند اشکالی ندارد چون باعث عطر بیشتر مربا میگردد ، اما اگر این مقدار زیاد باشد موجب تلخ شدن مربا میگردد.


بعد از اینکه پوست را جدا کردید بالنگ را از وسط به دو نیم کنید و بخش داخلی (مغز) را در آورید و آب یکی ازبالنگ ها را گرفته و صاف کنید که بعداْ به مربا اضافه شود و بخش سفید رنگ پوست که شبیه پنبه است را برای مربا جدا کنید  توسط قیچی یا کارد به قطعات تقریباً 1 در 2 سانتی متر ببرید .سعی کنید قطعات کوچک نباشد .بعد آنرا وزن کنید تا  وزن شکر به دست آید .

مربای بالنگ ، مربای بالنگ خانگی ، تهیه مربای بالنگ ، طرز درست كردن مرباي بالنگ


بالنگ را به مدت12 ساعت در آب بخیسانید در  این مدت مقداری آب جذب میکند .
شکر را با دو لیوان آب بجوشانید تا برای مربا آماده باشد .

بعد از 12 ساعت بالنگ ها را از آب خارج کنید و با دست فشار دهید تا آب آن گرفته شود سپس در ظرفی آب بریزید و بالنگ ها را بجوشانید . دو بار اینکار را تکرا کنید تا تلخی مربا گرفته شود دقت داشته باشید که زیاد نجوشد هر بار 10 دقیقه کافیست هر چه میزان آب هنگام جوشیدن بشتر باشد تلخی آن زودتر گرفته میشود .پس از این مرحله بالنگ را روی صافی بریزید و چند بار آب سرد رویش بریزید بعد با دست فشار داده و آبش را بگیرید و در شهد بیندازید آب  صاف شده بالنگ را به جای آبلیمو اضافه کنید ( از شکرک زدن شهد غلیظ جلوگیری میکند ) شعله را روشن کنید و صبر کنید تا بالنگ کاملاً بپزد و شهد کمی برایش باقی مانده و شیشه ای شود در آخر گلاب و زعفران اضافه کنید و صبر کنید دو سه جوش بزند و شعله را خاموش کنید .

 

مربای بالنگ ، تهیه مربای بالنگ ، طرز درست كردن مرباي بالنگ ، نمناک


فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 103 سه شنبه 23 تیر 1394 نظرات (0)


درست کردن کمپوت آناناس,پخت کمپوت آناناس

با طرز درست کردن کمپوت آناناس در خانه آشنا شوید


مواد لازم برای کمپوت آناناس :

آناناس١ ‏عدد
 شکر نصف لیوان
آب ٣ ‏لیوان


طرز تهیه کمپوت آناناس :
‏آناناس را پوست‌کنده و از عرض حلقه حلقه نمایید. مغز آن را بیرون آورید. سپس حلقه های آناناس را در ظرف مناسبی ریخته و آن‌ها را با آب و شکر مخلوط کنید. مدت ١٠ ‏دقیقه آناناس را با آب و شکر بپزید.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 166 شنبه 23 خرداد 1394 نظرات (0)

وقتی می خواهید مربای خانگی تهیه کنید، تجربیات و نکاتی هست که می تواند دست پخت شما را از مبتدی به حرفه ای برساند. کافی است هرگاه قصد درست کردن مربا را دارید، این نکات را به یاد داشته باشید تا مربایی لذیذ و خوشرنگ و خوشمزه داشته باشید. از مربای خانگی تان می توانید در شیرینی ها و دسرهای لذیذتان استفاده کنید و دسر را رنگین تر زیباتر کنید.

 

پخت انواع مربا, نکته های پخت مربا

موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند

 

* میوه هایی که برای تهیه ی مربا انتخاب می کنید باید سالم و تازه و بدون لک و کرم زدگی باشند.

 

* مربا را باید در ظرف لعابی یا تفلون درست کرد، به غیر از مربای به که باید در ظرف مس سفید پخته شود.


* موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند. فقط در مورد مربای به که باید درب ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود.

 

نکاتی برای تهیه مربا,طرز تهیه مربا

دلیل شکرک زدن مربا ، جوشیدن زیاد آن است


* اسانسی که برای معطر کردن مربا به کار برده می شود باید در اواخر پختن مربا داخل آن ریخته شود.


* اگر مربا شکرک زد، به علت آن است که مربا زیاد جوشیده است. باید کمی آب جوش در آن بریزید و مربا را دو سه جوش دهید تا یکدست شود.


* شربت مربا باید کامل قوام بیاید. برای آنکه بفهمیم شربت قوام آمده مقداری از شربت را با قاشق بر میداریم، سرد که شد باید شربت حالت کشدار مانند عسل باشد و به سختی از قاشق ریخته شود.

نحوه پخت مربا, نکاتی برای پخت مربای خانگی

غلیظ نشدن شربت مربا باعث کپک زدن آن می شود


* اگر مربا بعد از مدتی کپک زد به این دلیل است که آب آن زیاد بوده و شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و یا شکر آن کم بوده است. در این صورت مقداری شکر روی آن بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شود.

 

* معمولا مربا را هر بار پیش از دو یا سه کیلو بهتر است درست نکنیم. با این مقدار مربای بهتری بدست می آید. اگر خواسته باشید مربای بیشتری بپزید در چند نوبت و هر نوبت دو یا سه کیلو درست کنید.

آشنایی با نکات مربایی,مربای خوشرنگ با شربت غلیظ

هنگام پخت مربا تا آخرین لحظه پخت کف می کند باید کف آن را بگیریم


* مربا را پس از آماده شدن و سرد شدن، باید در شیشه ی در بسته و در جای خنک نگهداری کرد.

 

* مربا را نباید گرم در شیشه بریزیم. اگر مربا را پس از آنکه پخته شد یک شب نگهداریم، سپس آن را در شیشه بریزیم بهتر است. پس از یک شب معلوم می شود که شربت آن رقیق است یا غلیظ. اگر رقیق بود آن را چند جوش می دهیم تا غلیظ شود.


* مربا از لحظه ای که بجوش می آید کف می کند، باید تا آخرین لحظه مرتب کف آن را بگیریم.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 200 دوشنبه 24 آذر 1393 نظرات (0)

طرز تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون,ترشی بادمجون


مواد لازم جهت تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون :

خیار چنبر1    کیلو گرم   
 بادمجان2     عدد
 سرکهبه میزان لازم
 فلفلبه میزان لازم  
سیر  به میزان لازم   



طرز تهیه ترشی خیارچنبر:
بادمجان رو گرد گرد قاچ می کنیم و در سرکه می پزیم طوری می پزیم که له نشود،خیار را هم گرد گرد ورقه می کنیم با سیر کمی خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه می گذاریم تا اماده شود.
 
طرز تهیه ترشی بادمجون: 
بادمجون را گرد گرد و درشت خرد کرده با فلفل تند و زرد چوبه و سرکه می پزیم،سپس که پخته شد و له نشد، ادویه ترشی،سیر،گلپر،،تخم گشنیز،سیاه دانه،می ریزیم ،فلفل تند باشد. ترشی بادمجون بعد سرد شدن اماده خوردن می باشد.
 
نوش جونتون

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 204 دوشنبه 24 آذر 1393 نظرات (0)

ترشی به, درست کردن ترشی به
ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می رسد. ترشی به را کنار انواع غذا ها می توان استفاده کرد.


آماده سازی : 10 دقیقه
مناسب فصل : همه فصول


مواد لازم :

به 1 کیلو گرم
 سرکه ترجیحا سرکه سیب 1 لیتر
 نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه :

من هم مربا و هم ترشى به را درست كردم.

خيلى ترشى اش خوشمزه است و خيلى هم راحته و سريع می رسد.
به ها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.

روى دستمال بگذاريد تا كمى نمشان گرفته شود، يک ساعت كافی است .
سپس توى شيشه ريخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سيب استفاده ميكنم ) مخلوط و روى به ها بريزيد.
و درب شيشه را محكم بسته و بگذاريد دو هفته برسد.

بعد كنار غذا و ترشى هاى ديگه نوش جان كنيد.

نکته تهیه ترشی به:

اين ترشى نياز به هيچ ادويه و يا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسيار خوش طعم است.

 

منبع : beryooni.com

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 258 دوشنبه 24 آذر 1393 نظرات (0)



نکته‎ای برای منجمد کردن مارمالاد :
مدت زمان فریز نگاه داشتن مارمالاد :
تا 10 ماه. مارمالاد میوه پس از مدتی در فریزر تغییر رنگ می‎دهد و تیره می‎شود.

مناسب برای: 96 نفر
هر نفر: 1 قاشق سوپ خوری
مقدار به دست آمده : 6 شیشه‌ی مربای نیم لیتری
زمان آماده‎سازی: 45 دقیقه
زمان پخت: 2 ساعت
زمان به عمل آمدن مارمالاد: 5 دقیقه

مواد لازم :

 سیب 2 کیلو
 آب سیب 3 پیمانه
 شکرقهوه ای1/2 و1 پیمانه
 شکر1/2 پیمانه
آب لیمو2 قاشق سوپ خوری
پودر دارچین1/2 قاشق چای‎خوری


طرز تهیه :
1 - سیب ها را به چهار قسمت برش زده، هسته‌ها و قسمت سفت وسط آن را خارج کنید.
در یک قابلمه‎ 8 الی 10 لیتری گود سیب‌ها و آب سیب را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. پس از اینکه به جوش آمد بین 30 الی 35 دقیقه یا تا هنگامی که سیب‎ها پخته شوند، بگذارید تا بپزند.

2 - مخلوط حاصل را با مخلوط کن یا دستی هم بزنید. هسته‌ها و پوست‎های باقی‎مانده را جدا نمایید. مقدار حاصله 7 و ½ لیوان خواهد بود که باید آن را به قابلمه برای ادامه‎ پخت برگردانید.

3 - شکر قهوه‎ای، آب لیمو، شکر و پودر دارچین را به آن افزوده و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد، بگذارید برای 90 الی 105 دقیقه تا هنگامی که غلیظ شود بپزد.

4 - مارمالاد سیب کاراملی داغ را در شیشه‌های مربای نیم لیتری بریزید و کمی از سر آن را خالی بگذارید. لبه‎ ظرف را تمیز کنید و در آن را با سرپوش محکم ببندید.

5 - شیشه‎های پر‎شده از مربا را در قابلمه‎ها‎یی که از قبل با آب جوش پر شده‌اند به مدت 5 دقیقه قرار دهید. پس از آن شیشه‎های مربا را از قابلمه بیرون آورده و بگذارید تا سرد شوند. 

هنگامی پخته شدن مارمالاد میوه به پایان می‎رسد که به اندازه‌ی کافی غلیظ شده باشد.

منبع : seemorgh.com

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 37
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 307
  • آی پی دیروز : 276
  • بازدید امروز : 845
  • باردید دیروز : 1,025
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 845
  • بازدید ماه : 14,780
  • بازدید سال : 137,866
  • بازدید کلی : 2,211,017