loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 521 سه شنبه 30 خرداد 1396 نظرات (0)

خواص قهوه برای حافظه و پیشگیری از آلزایمر

قهوه سرشار از کافئین است و به همین دلیل سیستم عصبی مرکزی را تحریک می‌کند که این امر باعث تقویت هوشیاری ذهنی و دقت می‌شود و برای همین امکان به خاطر سپردن مطالب را راحت‌تر می‌کند. دانشمندان دریافته اند که نوشیدن ۳ تا ۵ فنجان قهوه در روز باعث کاهش ۲۰ درصدی خطر ابتلا به آلزایمر می شود. به عقیده این دانشمندان وجود ترکیبی به نام پولیفنول که ترکیبی آنتی اکسیدان است بیشترین تأثیر را در مقابله با آلزایمر دارد.

بر اساس پژوهشی که محققان بر روی حدود ۴۲۰۰ زن انجام داده‌اند مصرف روزانه حداقل ۳ فنجان قهوه خطر ابتلا به آلزایمر را به میزان ۳۰ درصد کاهش می‌دهد. این میزان از سن ۸۰ سالگی حتی به ۷۰ درصد نیز می‌رسد. با این حال یادتان باشد که روزانه بیش از ۳ تا ۴ فنجان قهوه مصرف نکنید.

خواص قهوه برای لاغری و کاهش وزن

یکی از خواص قهوه، تاثیر مصرف قهوه در لاغری و کاهش وزن است. قهوه حاوی منیزیم و پتاسیم می باشد که این مواد معدنی در تنظیم سطح قند خون و در نتیجه کاهش میل به خوردن شیرینی و تنقلات تاثیر مثبتی دارند. به همین دلیل، مصرف قهوه اشتها را کاهش داده و موجب کاهش وزن فرد می شود.

خواص قهوه برای لاغری و کاهش وزن

خواص قهوه برای لاغری و کاهش وزن

یکی دیگر از خواص قهوه کمک به سوزاندن چربی در بدن است. متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند که کافئین به عنوان عمده ترین ماده‌ تشکیل دهنده قهوه، به کاهش وزن و لاغر شدن فرد کمک می کند. در واقع مقادیر بالای کافئین موجود در قهوه سوخت و ساز بدن را افزایش داده و باعث می شود شما در طول روز کالری بیشتری بسوزانید. مصرف قهوه قبل از ورزش نیز سبب می شود به جای گلیکوژن، سلول های چربی به عنوان منبع انرژی استفاده شوند.

تاثیر مصرف قهوه در تقویت روحیه و شادی انسان

این شادی تنها به دلیل افزایش میزان کافئین نخواهد بود. سرشار بودن قهوه از آنتی‌اکسیدان‌ها یکی دیگر از دلایلی است که سبب ایجاد این احساس خوب پس از نوشیدن آن می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌ موجود در قهوه، بعد از آنتی اکسیدان های موجود در میوه‌ها و سبزیجات، بیشترین جذب را در بدن دارد؛ دستاورد آن سالم ماندن بدن و مبارزه بهتر با بیماری‌ها خواهد بود.

خواص قهوه برای ورزشکاران

پژوهش ها حاکی از این است که کافئین بر افزایش کارایی در ورزش تاثیرگذار است. کافئین می تواند عملکرد استقامتی بدن انسان در ورزش هایی مانند دو، شنا و دوچرخه سواری را تقویت کند. همچنین می تواند به بازیابی توان شما پس از انجام تمرینات کمک کند. زمان مطلوب برای مصرف کافئین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه پیش از شروع ورزش است، البته گاهی افزایش کارایی در همان ۱۵ دقیقه اول آشکار می شود.

تذکر: به یاد داشته باشید که مصرف بیش از حد قهوه به هنگام ورزش باعث کمتر شدن خون رسانی به ماهیچه‌های قلب می‌شود و کارایی ورزشکاران را پایین می‌آورد. پس اگر قصد نوشیدن قهوه قبل از فعالیت ورزشی را دارید، فقط یک فنجان قهوه کافیست و لزومی ندارد زیاده روی کنید. ضمنا نوشیدن قهوه قبل از ورزش برای کسانی که بیماری عروق کرونر دارند یا در ارتفاعات ورزش می‌کنند مناسب نیست.

قهوه برای دیابت – خواص قهوه در پیشگیری از دیابت

نوشیدن قهوه خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. البته وقتی پای خواص قهوه برای سلامتی انسان به میان می آید، زمان نوشیدن قهوه هم اهمیت زیادی پیدا می کند. تحقیقات صورت گرفته بر روی ۲۹۰۰۰ زن، نشان داد آن دسته از زنانی که قهوه زیادی می‌نوشند ۲۲ درصد کمتر با احتمال ابتلا به دیابت روبه رو می‌شوند. همچنین در طی پژوهشی دیگر که بر روی ۱۷۴۱۳ نفر انجام گرفت، دانشمندان دریافتند که مصرف حداقل ۳ فنجان قهوه در روز، ۴۲ درصد خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

در جریان پژوهشی در کشور برزیل، حدود ۷۰ هزار زن که دیابت نداشتند مورد بررسی قرار گرفتند، آنهایی که پیش از ظهر بیش از یک فنجان قهوه می نوشیدند، ۳۴ درصد کمتر از کسانی که اصلا قهوه نمی نوشیدند به دیابت نوع ۲ مبتلا شده بودند. همچنین زنانی که حداقل ۳ فنجان قهوه در روز می نوشیدند در مقایسه با زنانی که هرگز قهوه نمی نوشیدند، ۲۷ درصد کمتر به بیماری دیابت مبتلا شدند. بدین ترتیب می توان گفت که زمان بندی خاص در مصرف قهوه فاکتوری است که رابطه مستقیمی با تاثیر محافظتی آن در پشیگیری از دیابت دارد.

قهوه برای دیابت – خواص قهوه در پیشگیری از دیابت

قهوه برای دیابت – خواص قهوه در پیشگیری از دیابت

تاثیر مصرف قهوه برای سلامت قلب

در صورتی که نوشیدن قهوه عادت روزانه شما شده، ممکن است در طولانی مدت از تاثیرات آن روی سلامت قلب خود شگفت زده شوید. بررسی تازه ای که نتایج آن در نشریه انجمن قلب ایالات متحده منتشر شده نشان می دهد که مصرف متعادل قهوه ممکن است با کاهش میزان مرگ و میر ناشی از انسداد رگ های قلب رابطه مستقیم داشته باشد. بر اساس این پژوهش، خطر مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی در قهوه خورهایی که ۲ تا ۳ فنجان قهوه در روز می نوشند نسبت به کسانی که کمتر از یک فنجان در روز می نوشند، ۲۱ درصد کمتر است

خواص قهوه برای کبد

نتایج تحقیق که توسط دانشمندان آمریکایی صورت گرفته نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه به طور منظم می‌تواند خطر ابتلا به یک بیماری خود ایمنی مربوط به کبد به اسم اسکلروزان کولانژیت را کاهش دهد. این بیماری باعث پیشرفت بیماری سیروز، سرطان مجاری صفرایی و نارسایی کلیوی می‌شود.

در این پژوهش محققان دو گروه شرکت کننده را مورد بررسی قرار دادند. یک گروه دچار بیماری اسکلروزان کولانژیت بوده و گروه دیگر در سلامت کامل قرار داشتند. نتایج بررسی‌ها نشان داد که گروه اول قهوه‌ی کمتری در مقایسه با گروه دوم مصرف کرده‌اند. این افراد حدودا ۲۰ درصد وقت کمتری برای نوشیدن یک فنجان قهوه اختصاص داده‌اند.

خواص قهوه در پیشگیری از پارکینسون

امروزه تاثیر قهوه بر پارکینسون یک موضوع اثبات شده است و پزشکان استفاده از قهوه را به عنواع یک عامل پیشگیری کننده توصیه می کنند.تعداد زیادی از مطالعات اپیدمیولوژیک از جمله مطالعاتی که در سال ۲۰۱۴ انجام شده است رابطه ی معکوس بین نوشیدن قهوه و خطر ابتلا به این بیماری را نشان می دهند. طبق این مطالعات کسانی که روزانه ۳ الی ۴ فنجان قهوه مصرف می کنند ۲۴ تا ۳۲ درصد کمتر دچار بیماری پارکینسون می شوند.این مطالعات که در طول بیش از ۱۸ سال انجام شد نشان داد که بین نوشیدن قهوه و کاهش ابتلا به پارکینسون رابطه خطی وجود دارد.

خواص قهوه در پیشگیری از پارکینسون

خواص قهوه در پیشگیری از پارکینسون

پیش از این نیز، گردآوری نتایج ۱۳ پژوهش انجام گرفته در سال ۲۰۰۲ میلادی نشان داد که خطر پیشرفت این بیماری در میان مصرف کنندگان قهوه یک سوم کمتر بوده است. به عقیده‌ی دانشمندان کافئین سرعت از بین رفتن دوپامین در مغز (عامل بروز بیماری پارکینسون) را کاهش می‌دهد.

تاثیر مصرف قهوه در پیشگیری از نقرس

دانشمندان دریافته اند که مصرف طولانی مدت قهوه با کاهش خطر بیماری نقرس در مردان و زنان در ارتباط است. این کاهش خطر قابل توجه، در افرادی که بیش از ۴ فنجان قهوه در روز مصرف می کنند، مشاهده شده است. نقرس که با ورم شدید مفاصل و درد شدید همراه است، از گذشته بیماری شایعی در بین مردان بوده، اما اخیرا در میان زنان هم افزایش موارد ابتلا گزارش شده است. در مطالعه ای که در سال ۲۰۰۷ انجام گرفت، مشخص شد که مصرف منظم قهوه با کاهش قابل توجه شیوع بیماری نقرس در مردان ارتباط دارد. نتایج این پژوهش همچنین بیانگر این مسئله است که زنانی که حتی در روز یک فنجان قهوه می نوشند می توانند خطر ابتلا به نقرس را تا ۲۲ درصد کاهش دهند.

تاثیر نوشیدن قهوه در کاهش وزوز گوش

نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می دهد که مصرف کافئین می تواند باعث کاهش وزوز گوش شود. محققان روی ۶۵ هزار زن داوطلب بررسی هایی آغاز کردند. در طول این بررسی ها خانم ‌های شرکت کننده روزانه ۳ تا ۴ فنجان یعنی معادل ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلی گرم کافئین دریافت کردند. محققان مشاهده کردند که وزوز گوش در این خانم ‌ها به میزان ۱۵ درصد کمتر از افرادی شده است که روزانه کمتر از یک فنجان قهوه (معادل ۱۵۰ میلی گرم کافئین) مصرف می کنند. به عقیده محققان کافئین باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی شده و به طور مستقیم روی گوش داخلی تأثیر می گذارد.

فواید مصرف قهوه در کاهش و رفع خشکی چشم

محققان ژاپنی بر اساس تازه‌ترین تحقیقات خود دریافتند که مصرف منظم قهوه می‌تواند به کاهش علائم خشکی چشم کمک کند. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه توکیو دریافتند مصرف منظم نوشیدنی‌های حاوی کافئین نظیر چای و قهوه و کولا به درمان خشکی چشم کمک می‌کند زیرا این نوشیدنی‌ها قدرت چشم و کانال اشکی برای ترشح اشک را افزایش می‌دهند. محققان گفتند ۷۸ درصد از شرکت‌کنندگان در تحقیقات بهبود یافتند زیرا چشم‌های آن‌ها به دلیل مصرف قرص‌های حاوی کافئین قادر به تولید اشک بیشتر شد. این تحقیقات نشان داد کافئین به درمان سندروم خشکی چشم که فقط در آمریکا حدود چهار میلیون نفر بالای ۵۰ سال دچار آن هستند، کمک می‌کند.

آیا قهوه باعث پوکی استخوان می شود؟

سال ها این ذهنیت در میان مردم وجود داشت که قهوه باعث کلسیم زدایی از استخوان‌ها و در نتیجه ابتلا به پوکی استخوان می‌شود. اما با مطالعات زیادی که در این زمینه انجام شده است، محققان به این نتیجه رسیده‌اند که میزان زایل شدن کلسیم جزئی است و مصرف متعادل قهوه تأثیر معناداری در احتمال شکستگی و پوکی استخوانی ندارد. متخصصان تغذیه برای قهوه خورهای قهاری که روزانه بیش از ۵ فنجان قهوه می‌نوشند توصیه می‌کنند مصرف لبنیات و مواد غذایی سرشار از کلسیم را بیشتر کنند.

خواص قهوه در پیشگیری از سرطان

تاثیر نوشیدن قهوه در پیشگیری از سرطان پوست

«ملانوما مالیگننت» خطرناک ترین نوع سرطان پوست است که معمولاً خود را به‌صورت جوش‌های گوشتی یا سیاه روی پوست نشان می‌دهد که با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شوند. محققان بر این باورند که ابتلا به «ملانوما مالیگننت» بسیار خطرناک است و حتی کوچکترین پیشگیری برای ابتلا به این بیماری می‌تواند بسیار مؤثر واقع شود.

نوشیدن یک فنجان قهوه در روز می‌تواند در جلوگیری از ابتلا به این بیماری بسیار مؤثر باشد و این در حالی است که نوشیدن ۴ فنجان قهوه در طول روز می‌تواند بیشترین اثرگذاری را برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری داشته باشد. البته نوشیدن بیش از ۴ فنجان قهوه در طول روز می‌تواند باعث افزایش فشار خون شود بنابراین باید با وجود خواص فراوان قهوه از مصرف بی رویه آن پرهیز نمود.

خواص قهوه در پیشگیری از سرطان

خواص قهوه در پیشگیری از سرطان

پیشگیری از سرطان دهان و گلو

بر اساس نتایج یک تحقیق جدید، نوشیدن چهار قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان را تا ۳۹ درصد کاهش می دهد. نتایج جدیدترین تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه به عنوان یکی از نوشیدنی‌های روزمره تاثیرات محافظتی علیه شکل‌گیری تومورهای سرطانی در دهان و گلو دارد. این ارتباط بدون درنظرگیری این که فرد چقدر دخانیات مصرف می‌کند نیز صادق است.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 48 سه شنبه 30 خرداد 1396 نظرات (0)

یک داروساز گفت: جابه‌جا کردن مصرف هر گونه دارو، تغییر زمان دارو، تغییر میزان مصرف دارو، جایگزین کردن دارو با داروی دیگر برای افراد بسیار خطرناک است و از انجام آن خودداری کنید. نوشین محمد حسینی، داروساز در پاسخ به این سوال که « آیا در ماه مبارک رمضان ساعت مصرف برخی داروها را می‌توان تغییر داد؟» گفت: خود سرانه و بدون مشورت پزشک نباید اقدام به تغییر ساعت دارو کرد. گاه می‌توان به جای مصرف قرص، از شیاف یا فرم تزریقی دارو استفاده کرد.

وی افزود: در مورد آنتی بیوتیک‌ها و شیاف‌ها ، فرمی از دارو را داریم که آهسته روش می‌گویند. دارو طوری فرموله شده است که اگر در یک زمان استفاده شود، آرام آرام آزاد می‌شود.

محمد حسینی در برنامه «فراسو» شبکه رادیویی سلامت گفت: مصرف نوعی آنتی بیوتیک‌ها   8، 12 و 24 ساعته است. با شرایط ماه مبارک امسال که روزه طولانی‌تر از 12 ساعت است با مشورت پزشک می‌توان ساعت مصرف آنتی بیوتیک را عوض کرد و به نوع 24 ساعته تغییر داد.

این داروساز در خصوص روزه داری افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که قرص قند مصرف می‌کنند، افزود: این افراد بسته به قوای جسمی، ذخیره بدنی، اندازه افزایش قند خون، پیشرفت بیماری و ... می‌توانند روزه داری داشته باشند یا برعکس روزه نگیرند. در این مورد با پزشک معالج خود باید مشورت کنند.

به گفته وی، خانم‌های باردار و شیر ده، مبتلایان به پرفشاری خون، دیابت، سندروم روده تحریک پذیر، پبوست و هر نوع بیماری گوارشی بدون مشورت پزشک نباید اقدام به روزه داری کنند.

محمدحسینی در پاسخ به این سوال که «آیا افت قند خون قبل از افطار و افزایش ناگهانی قند خون بعد از افطار، ممکن است به طور طبیعی اتفاق بیفتد؟» گفت: باید فرد مبتلا به دیابت مراقب باشد تا ناگهان مقدار زیادی قند از طریق مواد غذایی وارد بدن خود نکند که به افزایش ناگهانی قند خون پس از افطار دچار شود. افراد دیابتی حتماً با مشورت پزشک خود اقدام کنند و از یک متخصص تغذیه در رابطه با نوع تغذیه هنگام افطار نیز مشورت کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که «مصرف داروی تیروئید که باید ناشتا باشد در ماه مبارک رمضان چگونه انجام می‌شود؟»، گفت: کسی که قبل از صبحانه دارو را مصرف می‌کرد، با همان فاصله زمانی با وعده سحری آن را مصرف نماید.

این داروساز در پایان توصیه کرد: جابجا کردن مصرف هر گونه دارو، تغییر زمان دارو، تغییر میزان مصرف دارو، جایگزین کردن دارو با داروی دیگر برای افراد بسیار خطرناک است و از انجام آن خودداری کنید.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 55 سه شنبه 30 خرداد 1396 نظرات (0)

تخم شربتی یا دانه چیا (chia seed) یک سوپر غذاست. ارزش غذایی این دانه پر خاصیت از شمار خارج است. این دانه‌های پر خاصیت غذای دونده‌ها است چرا که انرژی بخشی فوق العاده‌ای دارد.

نه تنها انرژی بخش است بلکه برای داشتن پوستی سالم و دور شدن از نشانه‌های پیری، بهبود عملکرد قلب و دستگاه گوارش و داشتن استخوان‌ها و عضلات قوی و حتی درمان دیابت می‌توانید روی این دانه‌های کوچک حساب کنید.

ابتدا با هم نگاهی به مشخصات غذایی این بمب کوچک پر انرژی بیندازیم و سپس به سراغ مزایای بی شمارش برای سلامتی بدن خواهیم رفت.

دانه چیا بسیار سودمند است چرا که سرشار از فیبر و اسید‌های چرب امگا ۳ ، پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

فیبر : ۱۱ گرم (یعنی ۴۲ درصد از فیبر توصیه شده برای مصرف روزانه)

پروتئین : ۴٫۴ گرم

اسید‌های چرب امگا ۳  : ۴۹۱۵ میلی گرم

اسیدهای چرب امگا ۶ : ۱۶۲۰ میلی گرم

کلسیم : ۷۷ میلی گرم

مس :۰٫۱ میلی گرم

فسفر : ۲۶۵ میلی گرم

پتاسیم : ۴۴٫۸ میلی گرم

روی : ۱٫۰ میلی گرم

چیا همچنین شامل اسیدهای چرب ضروری آلفا لینولنیک و اسید لینولئیک، موسین، استرانسیم، ویتامین A، B، E و D و مواد معدنی از جمله گوگرد، آهن، ید، منیزیم، منگنز، نیاسین، تیامین، و همچنین یک منبع غنی از آنتی اکسیدان‌ها است.

۱ – پوست و پیری

محققان می‌گویند که در تحقیقات شان به این نتیجه رسیده‌اند که دانه‌های چیا حاوی آنتی اکسیدانی هستند که تا ۷۰ درصد باعث کاهش فعالیت رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود.

وجود آنتی اکسیدان‌ها که در این دانه‌ها بیشمار هستند باعث می‌شود که آسیب‌های پوستی به سرعت ترمیم شوند و از آسیب‌های بیشتر و همچنین پیری زودرس ناشی از فعالیت رادیکال‌های آزاد جلوگیری شود.

۲ – سلامت دستگاه گوارش

دانه‌های چیا سرشار از فیبر هستند و همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم با یک بار مصرف روزانه آن نیمی از فیبر مورد نیاز بدن تامین می‌شود.

فیبر‌ها برای تعادل انسولین بدن ضروری هستند بنابراین مصرف غلاتی مانند کتان و چیا که غنی از فیبر و چربی‌های سالم‌اند می‌تواند برای تعادل قند خون بسیار عالی باشند.

همچنین فیبر موجب بهبود کارکرد روده‌ها و عمل دفع می‌شوند. وقتی افراد مواد فیبر دار مانند چیا را به بدن شان تغذیه می‌کنند زودتر احساس سیری خواهند کرد. چرا که این دانه‌ها سبب جذب بیشتر آب در بدن شده و همچنین سریع در معده جذب می‌گردند و به همین دلیل می‌توان گفت که می‌توانید با این دانه‌های معجزه آسا کاهش وزن نیز داشته باشید.

همچنین حالت ژلاتین مانند این دانه‌ها در روده موجب رشد پروبیوتیک‌ها خواهد شد.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : پروبیوتیک‌ها را بشناسید!

۳ – سلامت استخوان ها

تنها با مصرف یک بار در روز از دانه‌های چیا ۱۸ درصد از کلسیم روزانه بدن تان تامین خواهد شد.

کلسیم برای سلامتی استخوان‌ها بسیار حیاتی است. همچنین چیا حاوی ماده دیگری به نام بور (Boron) نیز می‌باشد. این ماده به متابولیزم کلسیم، فسفر، منیزیم و منگنز برای رشد سالم استخوان‌ها و عضلات کمک می‌کند.

۴ – کاهش ریسک سرطان پستان و دهانه رحم

متاسفانه دو سرطان ذکر شده در میان زنان بسیار شایع است. اما دانه چیا حاوی اسید چرب امگا ۳ به نام A LA است که موجب مرگ سلول‌های سرطانی بدون آسیب به سلول‌های سالم بدن می‌شود و از رشد سلول‌های سرطانی پستان و دهانه رحم جلوگیری می‌کند.

اگر بخواهیم خواص تخم شربتی را بگوییم احتمالا این مطلب بسیار طولانی خواهد شد. همین قدر به شما بگویم که چیا می‌تواند در بهبود سلامت دندان ها، کاهش وزن، کنترل و درمان دیابت و افزایش سوخت و ساز و انرژی بدن تان بسیار موثر باشد.

این مطلب را در نت نوشت بخوانید : علائم زود هنگام سرطان دهانه رحم را بشناسید

از عوارض مصرف بیش از اندازه آن به احساس ناراحتی در معده اشاره کرد که شاید برخی افراد آن را احساس کنند.

مصرف تخم شربتی در بارداری عوارضی ندارد البته محض احتیاط به اندازه مصرف کنید!

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 573 دوشنبه 05 بهمن 1394 نظرات (0)

زمانیکه زن و شوهری تصمیم به بچه دار شدن می گیرند پس بیشتر شرایط را برای بچه دار شدن فراهم کرده اند.اکثر زنانی که منتظر بروز علائم بارداری در خود هستند با دقت کردن به این علائم می توانند نتیجه مثبت را قبل از انجام آزمایش بدست بیاورند.

اصولاً بارداری با تعییرات فراوانی توام است . این تغییرات هم جسمی و هم روحی می باشند اما در نظر داشته باشید که این تغییرات در تمام خانم ها یکسان نیستند و معمولاً شدت و ضعف دارند و به یاد داشته باشید که شاید یک یا چند نشانه زیر شامل حال شما نشود همیشه با وجود این علایم به بارداری خود شک کنید حتی اگر از روش ضد بارداری استفاده می کنید.در زیر به تعدای از علایم هشدار دهنده اولیه حاملگی اشاره می کنیم . 

علائم بارداری ، علائم بارداری ، علائم حاملگی
 

 1-حساس شدن و دردناک بودن سینه ها

 
یکی از شایع ترین نشانه های بارداری حساس شدن سینه ها و نوک سینه هاست که معمولاً در طی 3 هفته اول بارداری خود را به وضوح نشان می دهد . متورم و دردناک شدن سینه ها شبیه قبل از پریود است . این درد پس از اتمام سه ماهه نخست به میزان زیادی کاهش پیدا می کند زیرا بدن خودش را با میزان هورمون ها تطبیق داده است
 

 2-گرفتگی عضلات

 
در اوایل بارداری گرفتگی و درد عضلات زیر شکم و لکه بینی به صورت کم و به رنگ صورتی شایع است .
 

 3.حالت تهوع و بیزاری از غذا

 
اگر تازه باردار شده باشید، بعید نیست از بوی قرمه سبزی یا قهوه حالتان بد شود و برخی از رایحه ها منجر به حالت تهوع شما بشوند. با اینکه به طور صددرصد تایید نشده است، اما این روند احتمالا عوارض افزایش هورمون استروژن در بدن است. ممکن است در این دوران متوجه شوید دیگر به غذاهایی که تاکنون عاشق آنها بوده اید، علاقه ای ندارید. تهوعبرخی از زنان یک ماه پس از باردار شدن دچار حالت تهوع های صبحگاهی می شوند. برخی دیگر نیز یک یا دو هفته زودتر این اتفاق رخ می دهد. البته این حالت مختص صبح نیست. حالت تهوع به همراه و یابدون استفراع می تواند در هر ساعتی از روز اتفاق بیفتد. حدود نصف زنان باردار که دچار تهوع می شوند پس از قدم گذاشتن به سه ماهه دوم، کاملا خوب می شوند. البته گاهی ممکن است تا ماه چهارم نیز ادامه داشته باشد
 

 4- تغییر حالات روحی 

 
بسیار نرمال و طبیعی است که تعادل احساسی نداشته باشید و خیلی زود تغییر حالت دهید. دلیل آن تغییر هورمون های بدن و تاثیر آنها روی سیستم عصبی است. هر فردی واکنش متفاوتی به این موضوع دارد. برخی از زنان باردار دچار افزیش احساسات – خوب یا بد – می شوند و برخی دیگر افسرده یا مضطرب می شوند. 
 

5- تکرر ادرار 

 
تغییرات هورمونی ایجاد شده باعث می شوند تا جریان خون در ناحیه کلیه افزایش پیدا کند. این مساله باعث می شود تا مثانه خیلی سریع پر شود و شما مجبور هستید خیلی زود به زود دستشویی بروید. این نشانه از اوایل هفته ششم در سه ماهه نخست آغاز می شود. تکرر ادرار در طول بارداری ادامه خواهد داشت و بعد از 3 ماهگی بتدریج بهبود می یابد .
 

6- خستگی

 
احتمال دارد به دلیل افزایش پی در پی هورمون پروژسترون باشد که روی خواب زنان باردار تاثیر می گذارد. البته حالت تهوع های صبحگاهی و تکرر ادرار در طول شب نیز در خستگی و بی حالی بی تاثیر نیستند. پس از ورود به سه ماه دوم، کمتر احساس خستگی خواهید داشت. البته این حس دوباره در انتهای بارداری به سراغ شما خواهد آمد زیرا مدام در حال حمل وزن بیشتر از خود هستید و شب ها نیز راحت نمی خوابید
 

7- یبوست 

 
به دلیل افزایش هورمون پروژسترون در بارداری که عملکرد سیستم گوارش را کند می کند، یبوست در بارداری امری رایج است. برای کاهش این عارضه، آب زیاد مصرف کنید، ورزش کنید و از مواد غذایی فیبردار استفاده نمایید.
 

8- حالت سرگیجه 

 
حالت سرگیجه و ضعف کردن به دلیل باز شده عروق، کاهش فشار خون و کاهش قند خون در بانوان باردار مشاهده می شود..
 

9- توقف عادت ماهانه :

 
 برای آن دسته از خانم هایی که قاعدگی مرتب دارند توقف عادت ماهانه می تواند نشانه خوبی باشد . امااگر قاعدگی منظمی ندارید با مشاهده نشانه های دیگر همچون تکر ادرار، حالت تهوع، سفت و دردناک شدن سینه ها و ... می توانید احتمال دهید که باردار هستیددر این شرایط سریعاً به پزشک مراجعه کرده و با انجام آزمایش های مختلف از صحت آن اطمینان حاصل کنید .
 

10- تشیص بارداری به وسیله تستهای آزمایشگاهی

 
از طریق آزمایش خون و آزمایش ادرار ، مثبت یا منفی بودن حاملگی مشخص می شود .هر دو قسمت از طریق اندازه گیری هورمون گنادوتروپین انجام می شود . میزان این هورمون در آزمایش خون از روز 8 تا 10 و در آزمایش ادرار از 21 تا 28 حاملگی قابل تشخیص است . گاهی اوقات ممکن است با وجود حامله بودن جواب آزمایش منفی باشد . در این حالت چنانچه علایم ذکر شده بالا را داشتید بعد از یک هفته مجدداً آزمایش را تکرار کنید . 
 

11- افزایش دمای عمومی بدن

 
هنگامی که دمای بدن شما هنگام صبح و پیش از بلند شدن از جا و خوردن غذا، خیلی بالاست و این مساله تا 3 هفته همچنان ادامه داشت، احتمالا باردار هستید.
 

12- نتیجه مثبت تست بارداری خانگی

 
همه تبلیغاتی که شرکت های تولید کننده این تست ها ارائه می کنند، اما هیچ کدام از آنها تا یک هفته پس از عقب افتادن پریود، دقیق و قابل اعتماد نیستند. بنابراین، اگر پیش از این تاریخ تست کردید و جواب منفی بود، حتما چند روز بعد نیز این تست را تکرار کنید. این را در نظر داشته باشید، جنین پیش از آنکه شما متوجه شوید باردار هستید رشد می کند و هنگامی که شک دارید، باید حتما مراقب سلامتی خود باشید
 
 


فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 989 دوشنبه 28 دی 1394 نظرات (0)

روزگاری بود که چاقی نه تنها عیب به‌شمار نمی‌رفت، بلکه امتیاز هم محسوب می‌شد، چون نمادی از ثروت و رفاه به‌حساب می‌آمد و به آن مباهات می‌کردند. بله! از اینکه چاق بودند، خوشحال بودند. اما معیارهای زیبایی هر چند وقت یک‌بار تغییر می‌کند.

 

فعلا مد این است؛ لاغری. بالطبع این طرز تفکر مرد و زن و خرد و کلان به‌دنبال شیوه‌هایی هستند تا به هر نحوی که هست، قدری از اضافه‌وزن‌شان کم کنند. اما اغلب شاهد بوده‌ایم که خیلی از این روش‌ها جواب نداده‌اند یا خیلی زود وزن از دست رفته خوشحال و خرم به بدن بازگشته است. شما که همه راه‌ها را امتحان کرده‌اید.

 

از چاقی تا «سمن مفرط»
از آنجایی‌که عوامل متعدد و پیچیده‌ا‌ی در پدیده‌ چاقی دخیل هستند، دیدگاه‌های گوناگون طبی این مساله را مورد بررسی قرار داده‌اند، طوری‌که مکاتب طبی مدام روش‌های درمانی متنوعی را ارائه می‌دهند و طیف وسیعی از داروهای لاغرکننده به بازار عرضه می‌شود. در این میان، طب مکمل و گیاهان دارویی به‌عنوان گزینه موثر در کاهش وزن و کاهش چربی بدن، از طرف پزشکان و بیماران مورداستقبال قرار گرفته است.

 

به روش سنتی لاغر شوید
طب سنتی ایرانی نیز به‌عنوان یک مکتب طبی مستقل که بر پایه مزاج و اخلاط استوار است، دیدگاه ویژه‌ای درخصوص پدیده چاقی و روش‌های درمانی آن دارد. دانشمندان این طب، «سَمن مفرط» یا چاقی را یک بیماری خطرناک می‌دانستند و بر درمان آن و حفظ وزن سلامت تاکید داشتند.

 

عوامل بروز چاقی
باتوجه به توضیحات قبلی معلوم می‌شود که هر نوع افزایش حجم در بدن ناشی از کیفیت تری یا رطوبت است، پس غلبه‌ رطوبت علت اصلی همه‌ انواع چاقی و غلبه‌ خشکی عامل اصلی همه‌ انواع لاغری است.

 

عوامل افزایش تری
عوامل افزایش تری در بدن، فقط به خوردن خوراکی‌ها و نوشیدن آشامیدنی‌ها منحصر نمی‌شود و دایره گسترده‌ای دارد که شامل مواردی از سبک زندگی هم می‌شود؛ پرخوری. مصرف غذاها و داروهای رطوبت‌زا به‌صورت خوراکی یا مالیدنی. مثل زیاده‌روی در مصرف میوه‌های تر یا مالیدن مکرر روغن بادام شیرین به بدن. حمام رطوبت‌زا، یعنی حمام نه‌چندان گرم؛ زیرا گرمی اندک آن باعث باز شدن منافذ پوست و نفوذ رطوبت به داخل بدن می‌شود. سکون و نداشتن تحرک کافی،  مصرف نکردن مواد تحلیل برنده رطوبت مثل انواع غذاهای خشک، دفع نکردن مواد زاید بدن، دفع خلط صفرا؛ زیرا به‌دلیل گرمی و خشکی مزاج، تحلیل برنده‌ رطوبت است؛ خواب زیاد و نشاط.

 

عوامل افزایش خشکی در بدن
عوامل دیگری هم در بدن باعث تشدید خشکی می‌شود. این عوامل هم با آنکه درست نقطه مقابل عوامل افزایش تری هستند، اما درست مانند عوامل افزایش تری شامل خوردنی‌‌ها و آشامیدنی‌ها و البته مواردی مربوط به سبک زندگی می‌شوند:

 

کم‌خوری، مصرف غذاها و داروهای بسیار گرم که رطوبت‌ها را تحلیل می‌برند به‌صورت خوراکی یا مالیدنی، مصرف غذاها یا داروهای خشکی‌افزا به‌صورت خوراکی یا مالیدنی مثل مصرف غذاهای خشک و شور و نمک‌سود. خوابیدن در شن یا آفتاب گرفتن طولانی، تحرک و فعالیت بدنی بیش از حد، کم‌خوابی زیاد، بسته بودن راه‌های ورود غذا به اعضا، قرار گرفتن در هوای بسیار گرم و بسیار سرد، حرکت‌های نفسانی به افراط، مانند رنج یا عصبانیت و فعالیت فکری زیاد، توقف طولانی در حمام و دفع بیش از حد مواد از بدن به راه‌های مختلف مانند اسهال، استفراغ، ادرار یا تعریق.

 

تدابیر لاغری؛ خوردنی و نوشیدنی
- از پرخوری، روی‌هم خوری، ریزه‌خواری و مخلوط‌خوری پرهیز کنید. بهتر است در هر وعده غذایی یک نوع غذای ساده میل شود.

 

- غذا را آن‌قدر بجوید که هنگام بلعیدن شیرابه شود؛ یعنی کاملا له و با بزاق دهان مخلوط شود. همیشه یادتان باشد که معده شما دندان ندارد.

 

- از مصرف بیش از حد غذاهای چرب و شیرین و بی‌مزه مثل انواع شیرینی خامه‌ای، حلواها، شله‌زرد، چربی دنبه و انواع روغن‌ها پرهیز کنید؛ چراکه در بدن رطوبت ایجاد می‌کند.

 

- غذاهای کثیرالغذا (پرکالری) مانند حلواها، گوشت‌ها، حبوب به‌همراه شیر مانند شیربرنج، گندم، آجیل تازه و فرنی‌ها را مصرف نکنید.

 

- غذاهایی را که خون غلیظ ایجاد می‌کنند مانند هلیم و کله‌پاچه، خمیرها، رشته و ماکارونی، مغز، جگر، قلوه، تخم‌مرغ سفت شده و پنیر تازه میل نکنید.

 

- خوردن غذاهایی که خون را رقیق و لطیف می‌کنند مثل انواع سبزیجات، گوشت پرندگان و سکنجبین توصیه می‌شود.

 

- مصرف غذاهای تند و ترش و شور هم توصیه می‌شود. البته در مصرف این غذاها به‌خصوص تندی‌ها ملاحظاتی وجود دارد، چون گرچه در دفع و تحلیل مواد زاید سرد و غلیظ و لزج بسیار نافع است، اما باعث ایجاد گزش و سوزش معده و تهوع و استفراغ و زخم معده و بوی تند ادرار و عرق می‌شود و باید بااحتیاط مصرف شود. در مجموع تدابیری که با هدف لطیف کردن مواد زاید بدن انسان و دفع آنها به کار می‌رود، برای اکثر بیماری‌ها مناسب است ولی با این حال نباید در انجام آن زیاده‌روی شود. موادی مانند سیر و پیاز و خردل و تره در صورتی که منع مصرف نداشته باشند تلطیف متوسطی دارند و به‌عنوان چاشنی غذا مناسب‌اند. سکنجبین از بهترین و بی‌عارضه‌ترین آنهاست.

 

سَمن مفرط, عوامل بروز چاقی

گیاهان دارویی در کاهش وز از طرف پزشکان و بیماران مورداستقبال قرار گرفته

 

به روش سنتی لاغر شوید
- مصرف نان‌های برشته و نان جو و پرهیز از نان‌های خمیری

 

-  مصرف نکردن مخلفات همراه غذا؛ البته در برخی کتب توصیه به مصرف زیتون شور با غذا شده است.

 

- نظم در صرف وعده‌های غذایی بهتر است برنامه منظمی داشته باشند و سر ساعت غذا بخورند.

 

- نوشیدن آب گرم و سکنجبین نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی؛ یک لیوان آب داغ با یک قاشق غذاخوری سکنجبین طبی. مصرف درازمدت آب و مایعات گرم عوارضی دارد که باید با مشورت متخصص طب سنتی انجام شود.

 

- مصرف نکردن مایعات از نیم ساعت قبل تا 2ساعت بعد از غذا و بدون تشنگی حقیقی

 

- مصرف نکردن مایعات همراه با میوه‌ها

 

- مصرف اندکی نمک  در حد آغشته شدن انگشت سبابه قبل و بعد از غذا

 

- صبر بر گرسنگی و تشنگی در حد مقدور

 

حالات روحی و روانی
- حرکات نفسانی شدید همچون خشم زیاد مانند حرکات بدنی لاغرکننده است. البته این مساله مرضی است و هرگز به‌عنوان تدبیر لاغرکننده توصیه نمی‌شود.


- اضطراب و افسردگی در موفقیت رژیم‌های لاغری بسیار تعیین‌کننده است. از طرفی این اختلالات از عوارض شایع رژیم‌های لاغری طولانی‌مدت نیز محسوب می‌شوند و می‌توانند یکی از عوامل مهم شکست در درمان چاقی باشند. پس به توجه ویژه نیاز دارند.

 

- افسردگی و غم مزاج را به سمت سردی می‌برد و در نتیجه در تحلیل رطوبت‌های اضافی اختلال ایجاد می‌کند. از طرفی افراد افسرده کم‌تحرک می‌شوند و این مسئله بر سردی بدن و تجمع رطوبات می‌افزاید.

 

تدابیر لاغری؛ حمام
* پرهیز از زیاد حمام کردن به‌خصوص حمام رطوبت‌زا که گرمای اندکی داشته باشد. توصیه به حمام‌های دافع رطوبت با حرارت مکفی و وقوف در خانه چهارم که مزاج گرم و خشک دارد و مکث طولانی در حمام

 

* پرهیز از روغن مالی به‌خصوص بعد از ریختن آب بر بدن

 

* حمام کردن ناشتا و پرهیز از حمام کردن با معده پر و بعد از غذا

 

* حمام با آب‌های معدنی و آب‌های قابض؛ می‌توان در آب حمام، نمک و بوره اضافه کرد و مدتی طولانی در آفتاب قرار داد و سپس با آن استحمام کرد.  

 

یکی از روش‌های سرعت بخشیدن به روند لاغری این است که با پارچه خشن بدن را به سختی ماساژ دهند تا قرمز شود، سپس با آب داغ استحمام کرده و روغن‌های محلّلی را مثل روغن بابونه بمالند و پس از حمام غذا نخورند و بخوابند. بعد از بیدار شدن مجدد حمام کرده و اندکی غذای سبک بخورند. می‌توان این اقدامات را پس از حرکات ورزشی سریع و قوی انجام داد. این روش به‌طور معمول توصیه نمی‌شود، چراکه ضعف ایجاد می‌کند. اما برای ورزشکاران حرفه‌ای در مواقع وزن‌کشی مناسب است.

 

نسخه طب سنتی برای لاغری
تدابیر لاغری؛ خواب و بیداری
پرهیز از خواب طولانی
خوابیدن به‌موقع بین ساعت 10-9 شب
سحرخیزی
خوابیدن با معده خالی و پرهیز از خواب بلافاصله بعد از غذا
پرهیز از خواب طی روز
فاصله حداقل 3-2 ساعت بین آخرین وعده غذایی و خواب

 

تدابیر لاغری ، دفع مواد زاید
دفع رطوبات از راه‌های مختلف مانند مدفوع،  ادرار، تعریق و خون قاعدگی
اگر راه دفع هر یک از موارد بالا به دلایلی دچار اختلال باشد باید در صورت امکان رفع شود یا راه دفعی دیگری توسط پزشک جایگزین شود.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 307 دوشنبه 30 آذر 1394 نظرات (0)

دکتر سیدزاده  با بیان اینکه امروزه در زمینه بیماری‌های کلیوی اطفال دو مورد عفونت ادراری و سنگ‌های ادراری (سنگ کلیه و مجاری ادراری) بیش از همه شایع است، گفت: متاسفانه شیوع این دو بیماری کلیوی در سال‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته است.

سیدزاده افزود: چنانچه این عفونت در سنین قبل از مدرسه در کودک ایجاد شود، اغلب به دلیل مشکلات مادرزادی دستگاه ادراری است که می‌تواند آسیب شدیدی به کلیه‌ها وارد کند. در همین راستا والدین باید مراقب عفونت‌های ادارای در نوزادان و کودکان خود باشند.

وی در خصوص علائم این نوع عفونت‌ها در نوزادان و کودکان اظهار کرد: متاسفانه این نوع عفونت‌ها علائم واضحی ندارند، اما مهم‌ترین علائمی که می‌توانند در زمینه وجود این نوع عفونت‌ها هشدار دهنده باشند، بروز تب‌های بدون دلیل است. همچنین عدم رشد مناسب نوزاد و کودک، بوی بد ادرار و بی‌قراری حین ادرار هم می‌تواند نشانه‌ای از وجود این نوع عفونت در کودک باشد.

سیدزاده وجود عفونت ادراری در دانش‌ آموزان را عمدتا به دلیل عادت غلط آنها در نگه داشتن بیش از حد ادرار دانست و افزود: علاوه بر این، عواملی از جمله یبوست در اثر تغذیه نامناسب و کم فیبر هم می‌تواند موجب ایجاد عفونت ادراری شود.

این فوق تخصص نفرولوژی اطفال در ادامه به شیوع بسیار سنگ‌های ادراری (سنگ کلیه و مجاری ادراری) در کودکان اشاره و اظهار کرد: این مشکل زمینه ژنتیکی دارد، هرچند که عادات غلط غذایی مانند نوشیدن کم آب نیز موجب افزایش آن شده است. چنانچه آب کم مصرف شود، ادرار غلیظ شده و احتمال ایجاد سنگ‌های ادراری محتمل است. در سنین پایین گرم نگه داشتن بیش از حد نوزاد هم می‌تواند موجب ناراحتی کلیه و ایجاد سنگ‌های ادراری شود.

ایشان اظهار کرد: متاسفانه برخی مادران برای جلوگیری از سرماخوردگی، نوزاد خود را بیش از حد پوشانده و کنار بخاری و در فضای بسیار گرم قرار می‌دهند. این کار موجب تعریق زیاد نوزاد و کاهش آب بدن او و در نتیجه غلظت ادرار و ایجاد سنگ‌های ادراری می‌شود.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 280 پنجشنبه 26 آذر 1394 نظرات (0)

جوش صورت

علت چیست؟

برخی جوش ها در دوران نوجوانی که معروف به جوش غرور جوانی هستند نمایان می شوند. اما به طور کلی عواملی هستند که پایه واساس جوش صورت به شمار میروند که از بین آنها اصلی ترین شان هورمون ها و اختلالات آنها , مصرف داروهای خواص که حاوی آندروژن و.. هستند, داشتن رژیم غذایی نامناسب حاوی چربی و فست فودها , استفاده از لوازم آرایشی چرب و نامناسب و بدتر از تمام این عوامل استرس به وجود آورنده جوش صورت هستند.

جوش در هر منطقه از پوست نشانه چیست؟

وجود جوش در پیشانی مشکل گوارشی و مصرف فست فودها را نشان میدهد.

اگر قسمت وسط ابروها جوش میزند مشکل از کبد و مصرف غذاهای چرب است.

جوش و لک اطراف چشم و حتی سیاهی دور چشم نشانگر مشکل در کلیه است که با نوشیدن آب به اندازه کافی تا حدی برطرف می شود.

روی گونه اگر بیشتر از هر جای دیگر پوست صورت جوش میزند دلیل مشکل سیستم تنفسی و آلرژی است که به حذف مصرف سیگار و رعایت کردن برنامه غذایی مناسب برای آلرژی برطرف می شوند.

اگر روی بینی شما جوش و لک بسیار ظاهر می شود باید مراقب قلب خو باشید و ویتامین B بیشتر مصرف کنید.

جوش هایی که در منطقه چانه و اطراف لب نشانگر اختلالات هورمون و وجود استرس است.

اگر روی گوشهایتان جوش میزند دوباره مشکل کلیه باعث بروز این مشکل است.

درمان:

پوست به طور طبیعی برای جلوگیری از به وجود آمدن جوش در سطح پوست ماده ترشی را ترشح می کند که این عمل در زمان وجود و ترشح چربی و یا خشکی زیاد به درستی ترشح و عمل نمی کند که برای انجام بهتر این بخش از پوست بهتر است از قلیایی کردن پوست توسط صابون خودداری کنیم و تا حد امکان از مصرف مواد غذایی و یا کرم های چرب خودداری کنیم و در عین حال رطوبت پوست را به وسیله مصرف آب و میوه و سبزیجات تامین کنیم.

درمان خانگی:

برای درمان سریع جوش صورت شب قبل از خواب مقداری خمیر دندان بر روی جوش بمالید تا صبح جوش بسیار ضعیف و از بین رفته است.

وجود میکروب های عفونت زا عامل ایجاد جوش های صورت هستند و برای حل این مشکل می توانید مقداری پرتقال و یا از دیگر مرکبات را بر روی پوست بمالید .

با مالیدن پیاز خام جوش صورت به سرعت درمان میشود.

ریشه گیاه بابا آدم را جوشانده و مصرف کنید تا کبد شما را پاک کند و از بروز جوش تا حد بالایی جلوگیری کند.

همچنین از ماسکهایی که در بخش های قبلی سلامت نمناک به شما معرفی کرده ایم استفاده کنید که در کنار آنها ماسک ماست وخیار , ماسک سیب رنده شده و عسل و کمی آبلیمو و.... ماسک های فوق العاده مناسبی برای برطرف کردن جوش صورتهستند.

 عسل نیز برای درمان جوش های بزرگ مفید است چون خاصیت ضد باکتریای قوی دارد و عفونت را درمان می کند.

  مقداری خمیر زردچوبه تهیه کرده و آن را قبل از خواب روی جوش بمالید و هنگام صبح با آب بشویید.

 

ماسک ، جوش صورت ، ماسک صورت برای جوش

 

روغن چای نیز خاصیت ضد باکتریایی دارد. روغن درخت چای به کاهش قرمزی و تورم کمک می کند و مانع زخم شدن محل جوش می شود.

مراقب باشید از مصرف صابون هایی که موجب بروز حساسیت و واکنش های آلرژیک می شوند، پرهیز کنید و قبل از خواب از خوردن غذاهای خیلی چرب و ادویه دار خودداری نمایید چون در بروز آکنه ها تاثیر فوق العاده ای دارند.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 286 پنجشنبه 26 آذر 1394 نظرات (0)

شستشوی کبد چرب با نوشیدنی گیاهی

اگر در هضم غذا دچار مشکل شده اید، نفخ می کنید، حالت تهوع دارید احتمال دارد کبدتان به مشکل برخورده باشد. یعنی اینکه باکش پر شده و دیگر نمی تواند مواد زائد را دفع کند.

تمام مواد سمی و غذاهای فرآوری شده ای که دفع می کند، بر سلامت خود کبد اثر منفی می گذارد. بنابراین زمانی که کبد به درستی فعالیت خود را انجام نمی دهد، سلامت کل بدن تهدید می شود.


نوشیدنی برای کبد چرب ، بیماری کبد چرب ، درمان کبد چرب

 

مواد مورد نیاز و طرز تهیه و مصرف

125 گرم کلم پیچ تازه

یک تکه زنجبیل – دو سانتی متر

25 گرم کرفس

10 گرم نعناع

250 گرم گلابی تازه

یک عدد لیمو ترش

500 میلی لیتر آب

در ابتدا باید گلابی، کلم پیچ، کرفس و زنجبیل را خرد کنید. سپس آن ها را درون یک مخلوط کن ریخته و با یک لیوان آب مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

در مرحله بعد، بقیه آب، نعناع و آب لیمو را به ترکیب اضافه کرده و دوباره هم بزنید. سپس آن را درون یک لیوان ریخته و میل نمایید. بهتر است این نوشیدنی را دو نوبت در روز – صبح و عصر – مصرف کنید.

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 28
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 255
  • آی پی دیروز : 276
  • بازدید امروز : 770
  • باردید دیروز : 1,025
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 770
  • بازدید ماه : 14,705
  • بازدید سال : 137,791
  • بازدید کلی : 2,210,942