loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 202 شنبه 17 مرداد 1394 نظرات (0)



درست کردن شیرینی رول دارچینی, مواد لازم برای شیرینی رول دارچینی

نحوه درست کردن شیرینی رول دارچینی در خانه


مواد لازم برای شیرینی رول دارچینی : 

 آرد600 گرم
شیر 200 میلی لیتر
پودر خمیر ترش10 گرم
 شکر50 گرم
نمک1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ2 عدد
مارگارین مخصوص قنادی400 گرم
روغن مایع60 میلی‌لیتر
كرم پاتی سیر، دارچین و كشمشبه میزان لازم
زعفرانبه میزان لازم
زرده تخم‌مرغیک عدد


روش تهیه شیرینی رول دارچینی :
ابتدا شیر، روغن مایع، تخم‌مرغ، نمك و شكر را با هم مخلوط می‌كنیم تا مایه یكدست بدست بیاید. در كاسه‌ای دیگر آرد و پودر خمیر ترش را با هم مخلوط كرده، به مایه آماده شده اضافه می‌كنیم. خمیر به دست آمده را 10 دقیقه روی میز قرار داده و روی آن را می‌‌پوشانیم و استراحت می‌دهیم. سپس خمیر را به شكل یک به علاوه برش داده، از چهار طرف كمی باز می‌كنیم.

مارگارین را وسط خمیر گذاشته و چهار طرف را روی آن جمع می‌كنیم و وردنه را روی آن می‌كشیم تا كره بین خمیر باز شود. خمیر را سه‌لا تا می‌زنیم و 30 دقیقه در یخچال می‌گذاریم؛ پس از این مدت خمیر را باز كرده و پنج لا تا می‌زنیم و 20 دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. دوباره مرحله پنج لا را با 20 دقیقه استراحت تكرار می‌كنیم و بار آخر خمیر را سه لا تا زده و 10 دقیقه استراحت می‌دهیم.

حالا خمیر را به قطر سه میلی‌متر باز می‌كنیم، روی خمیر را با كرم پاتی سیر، دارچین و كشمش پوشانده، آن را لوله می‌كنیم و حلقه حلقه می‌بریم و یک پهلو داخل سینی می‌گذاریم، روی نان‌ها را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زرین كرده، شكر می پاشیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده ایم قرار می‌ دهیم و می پزیم.

نکته:
این شیرینی را با خمیر هزارلا نیز می‌توانیم تهیه كنیم؛ در این صورت چون خمیر هزارلا به صورت آماده در بازار به فروش می‌رسد كار ما بسیار ساده‌تر خواهد شد اما شیرینی‌ای كه با خمیر هزارلای آماده تهیه می‌شود بسیار ترد‌تر و خشک تر از شیرینی‌ای خواهد بود كه خمیر آن در منزل تهیه می‌شود ولی در هر دو صورت مطبوع و خوش‌طعم است.



درست کردن شیرینی رول دارچینی, مواد لازم برای شیرینی رول دارچینی

نحوه درست کردن شیرینی رول دارچینی در خانه


مواد لازم برای شیرینی رول دارچینی : 

 آرد600 گرم
شیر 200 میلی لیتر
پودر خمیر ترش10 گرم
 شکر50 گرم
نمک1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ2 عدد
مارگارین مخصوص قنادی400 گرم
روغن مایع60 میلی‌لیتر
كرم پاتی سیر، دارچین و كشمشبه میزان لازم
زعفرانبه میزان لازم
زرده تخم‌مرغیک عدد


روش تهیه شیرینی رول دارچینی :
ابتدا شیر، روغن مایع، تخم‌مرغ، نمك و شكر را با هم مخلوط می‌كنیم تا مایه یكدست بدست بیاید. در كاسه‌ای دیگر آرد و پودر خمیر ترش را با هم مخلوط كرده، به مایه آماده شده اضافه می‌كنیم. خمیر به دست آمده را 10 دقیقه روی میز قرار داده و روی آن را می‌‌پوشانیم و استراحت می‌دهیم. سپس خمیر را به شكل یک به علاوه برش داده، از چهار طرف كمی باز می‌كنیم.

مارگارین را وسط خمیر گذاشته و چهار طرف را روی آن جمع می‌كنیم و وردنه را روی آن می‌كشیم تا كره بین خمیر باز شود. خمیر را سه‌لا تا می‌زنیم و 30 دقیقه در یخچال می‌گذاریم؛ پس از این مدت خمیر را باز كرده و پنج لا تا می‌زنیم و 20 دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. دوباره مرحله پنج لا را با 20 دقیقه استراحت تكرار می‌كنیم و بار آخر خمیر را سه لا تا زده و 10 دقیقه استراحت می‌دهیم.

حالا خمیر را به قطر سه میلی‌متر باز می‌كنیم، روی خمیر را با كرم پاتی سیر، دارچین و كشمش پوشانده، آن را لوله می‌كنیم و حلقه حلقه می‌بریم و یک پهلو داخل سینی می‌گذاریم، روی نان‌ها را با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران زرین كرده، شكر می پاشیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده ایم قرار می‌ دهیم و می پزیم.

نکته:
این شیرینی را با خمیر هزارلا نیز می‌توانیم تهیه كنیم؛ در این صورت چون خمیر هزارلا به صورت آماده در بازار به فروش می‌رسد كار ما بسیار ساده‌تر خواهد شد اما شیرینی‌ای كه با خمیر هزارلای آماده تهیه می‌شود بسیار ترد‌تر و خشک تر از شیرینی‌ای خواهد بود كه خمیر آن در منزل تهیه می‌شود ولی در هر دو صورت مطبوع و خوش‌طعم است.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 172
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 466
  • آی پی دیروز : 187
  • بازدید امروز : 3,074
  • باردید دیروز : 293
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 5,617
  • بازدید ماه : 19,552
  • بازدید سال : 142,638
  • بازدید کلی : 2,215,789