loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 210 سه شنبه 16 دی 1393 نظرات (0)

کیک بدون تخم مرغ, طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ


این کیک برای افرادی که نمی توانند تخم مرغ بخورند بسیار مناسب است و مانند کاپ کیک های خوشمزه است .

آماده سازی : 15 دقیقه 
پخت : 30 دقیقه 

مواد لازم برای 5 نفر :

شیر ولرم1 و 1/2 پیمانه
 شکر3/4 پیمانه
 وانیل1/2 قاشق چای خوری
 روغن جامد3 قاشق غذا خوری
شیر خشک1 پیمانه
آرد الک شده2 و 1/2 پیمانه
شکلات چیپسی برای روی کیکبه میزان لازم
خامه1 بسته با 2 ق غ شکر که خوب زده شود
شیره1/2 پیمانه

 

طرز تهیه :
شیر ولرم و شکر را باهم مخلوط کرده تا شکر ذوب شود.
وانیل و روغن را اضافه میکنیم،سپس شیرخشک را اضافه و تند هم زده تا گلوله نشود. بعد آرد را همراه با سایر مواد خشک در چند مرحله آرام اضافه میکنیم.

خمیر را در قالبهای چرب شده تا 2/3 میریزیم.
خامه زده شده را روی کیک می مالیم و روی هر کیک مقداری شکلات چیپسی میریزیم .

سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 به مدت نیم ساعت می پزیم بعد از خارج کردن ، شیره ی خنک شده را روش میریزیم .

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 164 پنجشنبه 27 آذر 1393 نظرات (0)


آنها را با انواع شیرینی ها، بیسکویت ها و آجیل های شب یلدا پر کرده و در نهایت با آنها از میهمانان تان در شب یلدا پذیرایی کنید.
با استفاده از قلم مو ،می توانید انواع  رنگ های اکریلیک را روی این چوب های کاج بزنید و آنها را به این زیبایی تزئین کنید و در نهایت آن را به شکل ظرفی برای قرار دادن انواع شیرینی ها، بیسکویت ها و آجیل برای شب یلدا درست کنید.
 
برای این کار در ابتدا چند عدد از این کاج های زیبا را تهیه کرده و با یک قلم موی نسبتا نازک شروع به رنگ کردن این کاج ها بکنید. می توانید از رنگ های سفید و نقره ای و طلایی برای این کار استفاده کنید. بعد از رنگ کردن سطح کار به مدت 20 دقیقه اجازه دهید تا کاملا رنگ بر روی کاج ها خشک شود.
 
در حالی که دستکش پنبه ای به دست کرده اید ، می توانید لابه لای سوراخ هایی که روی این کاج ها وجود دارد ،ورقه های طلایی و نقره ای بچسبانید و برای انجام این کار باید دقت کافی داشته باشید . 
اگر لازم باشد باید مراحل رنگ آمیزی را مجددا تکرار کنید تا کاج ها کاملا یکدست رنگ آمیزی شده و زیبا گردند.
آنها را با انواع شیرینی ها، بیسکویت ها و آجیل های شب یلدا پر کرده و در نهایت با آنها از میهمانان تان در شب یلدا پذیرایی کنید.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 221 پنجشنبه 27 آذر 1393 نظرات (0)


طرز تهیه رولت هندوانه, پخت رولت شبیه هندوانه, طرز تهیه شیرینی مخصوص شب یلدا,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه


با این رولت هندوانه از عزیزان تان در شب یلدا پذیرایی کنید.

درست کردن این رولت هندوانه برای شب یلدا شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، ولی با دستور تهیه ای که در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد، میتوانید با کمی دقت در اندازه مواد و ترتیب آنها، به راحتی رولت را تهیه کرده و از عزیزانتان در شب یلدا پذیرایی کنید

ابتدا یک رولت 4 تخم مرغی درست کنید.
مواد لازم :

تخم مرغ4 عدد 
شکر 80 گرم
 آرد 90 گرم
 شربت غلیظ1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه :
زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و زرده را با نصفی از شکر و وانیل بزنید تا کرم شود .
سفیده تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد و بعد شکر را بصورت بارانی به آن اضافه کنید .
زرده و سفیده را مخلوط کرده و بعد آرد را روی آن الک می کنیم .


اگر دوست دارید روی رولت طلایی شود 1 ق س شربت را در آخر به آن اضافه می کنیم .
بعد در سینی 40×30 ریخته و این نکته خیلی مهم است که سینی فر آخرین طبقه از بالا باشد و درجه فر 220 درجه فقط 8 تا 10 دقیقه قبل از اضاقه کردن آرد، مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید. ( من از رنگ مایع استفاده کردم )


بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید.
کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید.

دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشد که خودش را بیشتر نشان بدهد )

این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید.

 

طرز تهیه رولت هندوانه, پخت رولت شبیه هندوانه, طرز تهیه شیرینی مخصوص شب یلدا,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه


برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید. به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که رولت را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که رویه رولت کنده نشود.

بعد از خامه کشی و چند ساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد برای تخم هندوانه شکلات آبکرده را داخل قیف ریخته و روی برش ها میریزیم ( مانند تصویر )

طرز تهیه رولت هندوانه, پخت رولت شبیه هندوانه, طرز تهیه شیرینی مخصوص شب یلدا,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه


فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 288 دوشنبه 24 آذر 1393 نظرات (0)

درست کردن نان سیب,طرز تهیه کیک سیب

 

درست کردن نان سیب,طرز تهیه کیک سیب


نان سیب در واقع کیک سیب هست ولی چون داخل قالب لوف مخصوص نان پخته می شود به این اسم معروف است.
الان فصل سیب تازه است هوا هم دارد کم کم سرد می شود پس یک کیک دارچینی با کشمش و با طعم سیب بدنتان را گرم می کند ؛ این کیک بافت فشرده خیلی خیلی کیکی دارد :)) ؛ خیلی خوشمزه هست البته برای کسانی که طعم دارچین و کشمش را دوست دارند.

برای درست کردن این کیک اول نیاز به پوره سیب داریم که باید جداگانه درست کنید .

مواد لازم :

 آرد سفید 2 پیمانه یا 260 گرم
بیکینگ پودر2 ق چ
دارچین 1 ق چ
 نمک 1/2 ق چ
جوز هندی1/4 ق چ
کره نرم1/2 پیمانه یا 113 گرم
شکر قهوه ای1 پیمانه یا 200 گرم
تخم مرغ2 عدد
پوره سیب1 پیمانه
کشمش سیاه1 پیمانه


طرز تهیه :

 

درست کردن نان سیب,طرز تهیه کیک سیب


فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
کف قالب مستطیل لوف 23*13 سانتیمتر را چرب کنید و روی آن کاغذ مخصوص شیرینی پزی بیندازید.
کشمش ریز و بی هسته انتخاب کنید.


آرد + نمک + جوز + دارچین + بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
کره که یک ساعت زودتر در دمای محیط بوده و نرم شده را با شکر قهوه ای داخل کاسه همزن ریخته و 2 دقیقه بزنید.


کره اگر نرم نباشد با شکر خوب مخلوط نمی شود و دقت کنید شکر قهوه ای توده های سفت شده نداشته باشد قبل آن در دستتان نرمش کنید.
بعد تخم مرغها را دونه دونه اضافه کنید و هربار مدت 1 دقیقه هم بزنید.


پوره یا سس سیب را اضافه کنید و بعد مواد خشک را آرام آرام افزوده و در آخر کشمش و فقط 30 ثانیه مواد را مخلوط کنید.
مایه را داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت و ده دقیقه بپزید و بعد از پخت بگذارید کیک به مدت 10 دقیقه داخل قالب بماند و بعد به رک سیمی منتقل کنید تا خنک شود.


نکته آخر :

اینکه شکر قهوه ای طعم کاراملی خاص خودش را دارد و اگر جایگزین آن شکر سفید استفاده کنید کیک این طعم را نمی گیرد.

 

درست کردن نان سیب,طرز تهیه کیک سیب

 

منبع : ghashoghchangal.com

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 142 دوشنبه 24 آذر 1393 نظرات (0)

کیک موز شکلاتی,تهیه کیک موز شکلاتی


کیک موز کیکی خوشمزه برای یک جشن تولد یا حتی دسری مناسب برای یک عصرانه است .

آماده سازی : 15 دقیقه  
پخت : 45 دقیقه  

مواد لازم :

آرد1 و 1/2 پیمانه
 تخم مرغ 1 عدد
 موز پوره شده 1 عدد
 شکر1 پیمانه
بیکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
اسانس وانیل1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو1 قاشق مربا خوری
شکلات چیپسی1/3 پیمانه
روغن3/4 پیمانه
شیر1/2 پیمانه

 

طرز تهیه : 
ابتدا شکر و روغن را زده تا سفید شود بعد تخم مرغ ، بیکینگ پودر، وانیل ، موز له شده را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .

آرد و بیکینگ پودر را الک میکنیم کم کم به مواد افزوده و بعد شیر را میریزیم خوب مخلوط میکنیم.

کمی از مخلوط را برداشته به آن کاکائو را اضافه میکنیم و هم میزنیم قالب  را چرب و آرد پاشی کرده کمی از مواد سفید بعد مواد کاکائو را میریزیم .

به همین صورت تا مواد تمام شود و سپس در فر با حرارت 180به مدت 45 دقیقه می پزیم .

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 158
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 388
  • آی پی دیروز : 187
  • بازدید امروز : 1,076
  • باردید دیروز : 293
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 3,619
  • بازدید ماه : 17,554
  • بازدید سال : 140,640
  • بازدید کلی : 2,213,791