loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 178 چهارشنبه 26 آذر 1393 نظرات (0)


پاناکوتا, پاناکوتا انار, طرز تهیه پاناکوتا انار,سفره آرایی و میوه آرایی
این دسر چون به صورت تک نفره سرو میشود، برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا بسیار مناسب است.

پاناکوتای انار از دو بخش کرم پاناکوتا و ژله طبیعی انار تهیه میشود، کرم و ژله را میتوانید به صورت لایه لایه یا دو لایه مجزا داخل ظرف ریخته و سرو کنید. این دسر چون به صورت تک نفره سرو میشود، برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا بسیار مناسب است.
 
مواد لازم برای کرم :
شیر : 2 لیوان
پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری
خامه : 1 لیوان
شکر : یک چهارم لیوان
وانیل : 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
یک لیوان شیر سرد را داخل کاسه ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، ( دقت کنید هم نزنید!!! )، اجازه دهید داخل شیر حل شود، بعد از 3 - 4 دقیقه روی بخار آب گرم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً داخل شیر حل شود.

یک لیوان دیگر شیر را گرم کرده، شکر را داخل آن حل کرده سپس از روی حرارت برداشته و بعد از اینکه از داغی افتاد، وانیل، خامه و مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و در آخر از صافی رد کنید و کنار بگذارید.

مواد لازم برای ژلاتین انار :
آب انار : 2 لیوان
شکر : 4 - 5 قاشق غذاخوری ( کمتر یا بیشتر بسته به ترشی انار و ذائقه )
پودر ژلاتین : 2 قاشق غذاخوری
وانیل شکری : یک هشتم قاشق چایخوری
انار دانه شده : 1 عدد

طرز تهیه :
یک کاسه بلوری آماده کنید، یک پیمانه آب انار داخل آن بریزید؛ سپس کتری را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و بگذارید تا آب آن به جوش آید. ظرف حاوی آب انار را روی کتری بگذارید و بعد از آن یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و همانطور که روی کتری قرار دارد، با چنگال به آرامی هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود.

یک لیوان دیگر آب انار را روی شعله مستقیم بگذارید تا جوش بیاید، شکر و وانیل را افزوده و حل کنید. سپس از روی حرارت برداشته، محلول ژلاتین و آب انار را به این محلول افزوده و از صافی رد کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

کرم و ژله انار را به صورت لایه ای در ظرف ریخته و داخل یخچال بگذارید. با دانه های انار تزئین کنید.

میتوانید از دانه های انار داخل ژله هم استفاده کنید.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 280 چهارشنبه 26 آذر 1393 نظرات (0)


یلدا, شب یلدا, انار شب یلدا,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه
از این ایده جالب کمک بگیرید و برای شب یلدا یک دسر زیبا درست کنید.

برای شب یلدا این دسر را امتحان کنید.

از مواد ژله هندونه مقداری موند، زد به سرم با اونهم یه ژله به شکل انار درست کنم. کف کاسه بزرگ و کمی ژله قرمز ریختم، گذاشتم یخچال ببنده. آوردم بیرون یه کاسه پر از یخ گذاشتم وسطش و ژله قرمزوریختم وسط دو تا کاسه و گذاشتم تو یخچال خودش رو که بست یخ کاسه وسطی روخالی کردم. جاش آب گرم ریختم و کاسه رو  کشیدم بیرون دوباره کمی ژله سفیدریختم (نیم سانت) بسته که شد، یه کاسه کوچیکتر رو پر یخ کردم گذاشتم وسطش وژله سفید رو ریختم بعد از بسته شدن زله سفید و بیرون آوردن کاسه کوچیک، انار دون شده رو ریختم وسطش و کم کم از ژله سفید میدادم روش و گذاشتم یخچال. مرحله آخر هم گذاشتم توی آبگرم و بر گردوندم و تاج انار رو که دونکرده بودم از وسط برش طولی دادم و با خلال دندون وصلش کردم به ژله. مزه اش عالی بود.

یلدا, شب یلدا, انار شب یلدا,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه


یلدا, شب یلدا, انار شب یلدا,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه


یلدا, شب یلدا, انار شب یلدا,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

جفت ژله ها انار و هندونه از نزدیک خیلی قشنکتر ازعکسشون بودن. ژله انار به حدی طبیعی بود که هم پسرم و هم همسرم رو در نگاه اول به اشتباه انداخت ( یه آن  فکر کردن انار قاچ شده ست )
یلدا, شب یلدا, انار شب یلدا,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه
ژله شیر با کرم وانیلی :1 لیوان شیر رو با 2-3 ق غ شکر میجوشونی از رو گاز برمیداری، کمی وانیل و نصف بسته خامه اضافه میکنی و خوب مخلوط میکنی تا یکنواخت بشه. بعد 3 ورق ژلاتین آب شده رو کاملا باهاش مخلوط میکنی.

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 205 دوشنبه 24 آذر 1393 نظرات (0)

طرز تهیه استیک مرغ,استیک مرغ با سس مایونز


این غذا شاید یکی از ساده ترین دستورهای آشپزی به نظر برسد ولی بیشتر هدفم این بود که کاربرد گریل شیاردار را ببینید.در ضمن زمان پخت آن بسیار کم است و ساده و بی دردسر تهیه می شود.


مواد لازم :

 سینه مرغ بی استخوان و پوستیک عدد
 روغن ذرت ( یا زیتون )2 ق غ
 رنده ی پوست لیموترش2 عدد
آب لیمو4 ق غ
گشنیز تازه خرد شده2 ق غ
دانه فلفل سیاه آسیاب شدهبه مقدار لازم
روغن ذرت اضافیبرای چرب کردن روی مرغها


مواد لازم برای سس مایونز لیمویی تند:

 مایونز 4 ق غ
 فلفل قرمز بدون تخم و ریز شده 1 عدد  (یا پودر فلفل قرمز)
 رنده ی پوست لیموترش 1 عدد
 آب لیمو2 ق چ
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را از عرض با چاقو ببرید و به دو قسمت تقسیم کنید. در واقع 4 تکه مرغ داریم. با بیفتک کوب کمی گوشتها را بکوبید تا ضخامت همه قسمتهای گوشت مرغ یکی شود، خیلی نیاز نیست مرغ ها را نازک کنید. برای رنده کردن پوست لیمو فقط قسمت زرد لیمو را رنده کنید و قسمت سفید را نیازی نداریم چون باعث تلخی مرغ می شود. مواد را با هم مخلوط کنید و به همراه مرغ ها داخل کیسه فریزر بریزید و بگذارید به مدت 1-2 ساعت داخل یخچال تا مرغ ها مزه دار شود.

 

طرز تهیه استیک مرغ,استیک مرغ با سس مایونز


برای درست کردن سس، تمام مواد را مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید و بگذارید داخل یخچال تا زمان سرو غذا.

 

طرز تهیه استیک مرغ,استیک مرغ با سس مایونز


قبل از پخت وقتی مرغها را از داخل مایه درآوردید، آنها را کاملا با دستمال خشک کنید.
گریل را بدون هیچ گونه روغنی، برای 2-3 دقیقه روی دمای متوسط بگذارید تا گرم شود. برای اینکه داغی سطح گریل را امتحان کنید، چند قطره آب خنک روی گریل بریزید؛ اگر آب درجا بالا و پایین پرید و بخار شد یعنی گریل به اندازه کافی گرم شده ولی اگر آب به آرامی حباب زد و بخار شد،گریل هنوز آماده نیست و بین 30 ثانیه تا 1 دقیقه دیگر زمان لازم است تا گریل داغ شود.


حالا شیارهای گریل را با کمی روغن چرب کنید و مرغ ها را اریب کنار هم روی گریل بچینید. اصلا نباید روی گریل روغن بریزید مثل بقیه تابه ها چون تمام روغن می پاشد بیرون و مرغ به جای پخته شدن زودتر می سوزد.


مرغها را تا قبل از اینکه بخواهید برگردانید حرکت ندهید در غیر اینصورت، خطوط گریل روی آنها مشخص نمی شود. برای 3-4 دقیقه بگذارید تا مرغها گریل شود. لبه ی یکی از قطعات مرغ را بگیرید و به آرامی بلند کنید اگر دیدید به ظرف نچسبید یعنی آماده ی برگرداندن است. اما اگر مرغ به سختی جدا شد بهتر است حدود یک دقیقه دیگر هم صبر کنید و بعد برگردانید و مجددا برای 3-4 دقیقه دیگر بگذارید تا گریل شود.


برای اینکه از مغز پخت شدن مرغ مطمئن شوید، می توانید با یک خلال دندان سوراخ کنید اگر رنگ آن صورتی بود بهتر است بگذارید کمی دیگر بپزد.

 

طرز تهیه استیک مرغ,استیک مرغ با سس مایونز

 

منبع : ghashoghchangal.com

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 141 پنجشنبه 13 آذر 1393 نظرات (0)

آموزش درست کردن  اسفناچ پلو خوشمزه

مواد لازم :

آموزش درست کردن  اسفناچ پلو خوشمزه

آموزش درست کردن  اسفناچ پلو خوشمزه

مواد لازم :

 اسفناج ۱ الی ۱/۵ کیلو







 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
 برنج۳ پیمانه
 پیاز۲ عدد بزرگ
لپه ۱ فنجان
آب نارنج غلیظنصف فنجان
سیر۳ حبه
رب گوجه فرنگی۱ ق غ
سس انار یا رب انار رقیق به دلخواه۱ ق غ
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
زعفران آبکرده، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، آویشن،  پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه :
اسفناج را خرد کرده، حدود نصف لیوان از آن را کنار گذاشته و باقی را با نصف فنجان آب در قابلمه می پزیم. می گذاریم کاملا آبش کشیده شود و به خوردش برود.

لپه را جداگانه کمی می پزیم سپس آبکش می کنیم.

یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم و گوشت را به آن اضافه می کنیم و ادویه و نمک و کمی زعفران زده و پس از تفت دادن لپه را به مخلوط می افزائیم، کمی آب می ریزیم تا گوشت کاملا بپزد و آبش کشیده شود. سپس ربها یا رب و سس انار را اضافه کرده تفت می دهیم.

در ظرف دیگر روغن داغ می کنیم ( ترجیحا در این مرحله از ظرف روحی استفاده شود ) و پیاز باقی مانده را خرد کرده در آن تفت می دهیم. سیر را خرد کرده و اضافه می کنیم. پس از تفت دادن اسفناج خام را افزوده و کمی که تفت خورد اسفناج پخته را می افزائیم و مخلوط را خوب سرخ می کنیم سپس آب نارنج را به آن می افزائیم. اگر آب نارنج رقیق بود مقدار بیشتری از آن نیاز است.

مخلوط اسفناج را به مخلوط گوشت افزوده و کاملا مخلوط می کنیم . ترشی و ادویه و نمک غذا را باب میل خود اندازه می کنیم.

برنج را کمی زنده تر بر می داریم و آبکش کرده و در آبکش به آن آب و روغن داغ را می افزائیم.

سپس ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه چیده و رویش یک لایه برنج می ریزیم و سپس یک لایه از مواد و روی آن کمی دارچین و زغفران می ریزیم، این لایه ها را یک بار دیگر تکرار می کنیم. سپس باقی برنج را روی سطح داده و کمی زعفران رویش می ریزیم و چند سوراخ ایجاد کرده و برنج را دم می کنیم، پس از دم کشیدن، با احتیاط برنج و مواد را مخلوط کرده و سرو می کنیم.

نکته ها :
_ این غذا طعم بسیار لذیذی دارد به خصوص اگر دوستدار اسفناج و طعم ترش باشید.
_ در این غذا باید میزان مخلوط اسفناجی بر برنج غالب باشد. در صورت دلخواه می توان میزان اسفناج را افزایش داد.
_ این غذا با ماست بسیار هماهنگی دارد.
_ برای مشاهده تصاویر گام به گام تهیه این غذا بر روی عکس نمونه کلیک کنید و عکسها را به صورت اسلاید مشاهده نمایید.

آموزش درست کردن  اسفناچ پلو خوشمزه

فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 296 پنجشنبه 13 آذر 1393 نظرات (0)

nargili jizjiz ir طرز تهیه شیرینی نارگیلی

.آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی .. یه وقت هایی که از زرده ی تخم مرغ استفاده میکنیم و سفیده اش باقی میمونه ، میتونیم این شیرینی خوشمزه رو درست کنیم ، هم خیلی آسونه و هم خیلی خوشمزه …..

من تا به حال صد بار شیرینی نارگیلی درست کردم ولی خدایی هیچ موقع مثل نارگیلی قنادی نمی شد.به هر کی هم که می گفتم می گفت مزه شیرینی های تو هم مثل قنادی هستش ولی شکلش کمی فرق میکنه بابا وسواس به خرج نده. تا این بود وقتی ایران رفتم از یک قنادی پرسیدم و واقعا راهنماییم کرد .که واقعا همیشه میگم خدارفتگانش رو بیامرزه.خلاصه خواستن توانستنه.من خواستم و موفق شدم.امید دوستان هم تهیه کنند و لذت ببرند.

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 173
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 444
  • آی پی دیروز : 187
  • بازدید امروز : 1,642
  • باردید دیروز : 293
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 4,185
  • بازدید ماه : 18,120
  • بازدید سال : 141,206
  • بازدید کلی : 2,214,357