loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 56 چهارشنبه 31 خرداد 1396 نظرات (0)

×× شیر :: دو و نیم پیمانه ××

×× خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته :: 200 گرم ××

×× وانیل :: ¼ چایخوری ××

×× پودر ژلاتین :: یک و نیم قاشق غذاخوری ××

×× شکر :: یک سوم پیمانه ××

×× شکلات تلخ :: 100 گرم ××

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

دسر پاناکوتا شکلاتی , طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی , دستور دسر پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود. مابقی شیر ، خامه (در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید) و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شکلات رنده شده را اضافه کنید مواد را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات آب بشه و دسر قهوه ای رنگ بشه، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا بسته شود، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات ، سس یا پوره میوه تزیین و سرو نمائید.



ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 30
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 113
  • آی پی دیروز : 406
  • بازدید امروز : 167
  • باردید دیروز : 1,055
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 1,222
  • بازدید ماه : 15,157
  • بازدید سال : 138,243
  • بازدید کلی : 2,211,394