loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 110 پنجشنبه 18 دی 1393 نظرات (0)


ماهی سالمون کبابی با سالسا,پخت ماهی سالمون کبابی با سالسا


ماهی جز غذاهایی است که بسیار خوشمزه است به شرطی که بوی ضخم آن گرفته شود.


آماده سازی : 10 دقیقه  
پخت : 25 دقیقه  

مواد لازم برای 5 نفر :

گوجه فرنگی خرد شده آب دار و تازه 3 عدد
 سیر پوست کنده و تکه شده1 حبه
 فلفل هالوپینو ( تازه ،به صورت دانه و خرد شده)1 عدد
 سرکه سیب2 قاشق چای خوری
زیره سبز1/2 قاشق چای خوری
نمک1/2 قاشق چای خوری
سس تندبه میزان لازم
سالمون ( فیله ماهی ، با پوست یا بی پوست 6 قسمت شده )750 گرم


طرز تهیه :
1- فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2- گوجه فرنگی، پیاز، سیر، هالوپینو، سرکه، پودر فلفل قرمز، زیره، نمک  و سس تند ( به هر میزانی که دوست دارید تند شود) را در ماهیتابه ای با حرارت کم مخلوط کنید و هم بزنید و تا زمانی که یکنواخت بشن.

3- فیله سالمون را در یک ظرف نشکن بزرگ قرار بدید و سس تهیه شده را را در بالای آن بریزید، سپس اون رو تا زمانی که سالمون تقریبا حالت ورقه ورقه پیدا کنه اما داخلش صورتی بمونه در فر از قبل گرم شده کبابی کنید، حدود 15 تا 20 دقیقه.

نکته :
نکته کبابی کردن: گوشت و ماهی خیلی سرد به خوبی کباب نمیشه، اون رو در یک ظرف بسته بیرون از یخچال قرار بدید.

منبع : beryooni.com


ماهی سالمون کبابی با سالسا,پخت ماهی سالمون کبابی با سالسا


ماهی جز غذاهایی است که بسیار خوشمزه است به شرطی که بوی ضخم آن گرفته شود.


آماده سازی : 10 دقیقه  
پخت : 25 دقیقه  

مواد لازم برای 5 نفر :

گوجه فرنگی خرد شده آب دار و تازه 3 عدد
 سیر پوست کنده و تکه شده1 حبه
 فلفل هالوپینو ( تازه ،به صورت دانه و خرد شده)1 عدد
 سرکه سیب2 قاشق چای خوری
زیره سبز1/2 قاشق چای خوری
نمک1/2 قاشق چای خوری
سس تندبه میزان لازم
سالمون ( فیله ماهی ، با پوست یا بی پوست 6 قسمت شده )750 گرم


طرز تهیه :
1- فر را از قبل روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2- گوجه فرنگی، پیاز، سیر، هالوپینو، سرکه، پودر فلفل قرمز، زیره، نمک  و سس تند ( به هر میزانی که دوست دارید تند شود) را در ماهیتابه ای با حرارت کم مخلوط کنید و هم بزنید و تا زمانی که یکنواخت بشن.

3- فیله سالمون را در یک ظرف نشکن بزرگ قرار بدید و سس تهیه شده را را در بالای آن بریزید، سپس اون رو تا زمانی که سالمون تقریبا حالت ورقه ورقه پیدا کنه اما داخلش صورتی بمونه در فر از قبل گرم شده کبابی کنید، حدود 15 تا 20 دقیقه.

نکته :
نکته کبابی کردن: گوشت و ماهی خیلی سرد به خوبی کباب نمیشه، اون رو در یک ظرف بسته بیرون از یخچال قرار بدید.

منبع : beryooni.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 217
  • آی پی دیروز : 187
  • بازدید امروز : 436
  • باردید دیروز : 293
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 2,979
  • بازدید ماه : 16,914
  • بازدید سال : 140,000
  • بازدید کلی : 2,213,151