loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 227 یکشنبه 29 آذر 1394 نظرات (0)

ایده ای جدید برای تزئین هندوانه شب یلدا
مناسب با شب یلدا می توانید تعدادی ازمیوه های گوناگون را داخل یک هندوانه خالی شده قرار دهید و در نهایت این هندوانه توخالی را به شکل دسر میوه درآورده و برای پذیرایی از مهمانان در شب یلدا از آن استفاده کنید.

مواد لازم :
_ 1 هندوانه ی نسبتا متوسط بدون هسته  ( وزن متوسط)
_ تکه ها و برش هایی از میوه هایی مانند خیار ، طالبی ، خربزه ، کدو و هویج ....
_ خود هندوانه به شکل قالب های گرد گرد و ریز
_ عصاره ی لیمو ترش
_ مقداری نمک
_ سس زنجبیل
_ پودر نارگیل

دستورالعمل :
مرحله 1
در ابتدا هندوانه را به صورت زاویه دار برش می زنیم و در واقع مانند تصویر آن را کج برش می زنیم و هندوانه داخل آن را به شکل قالب های گرد گرد کاملا مرتب در می آوریم و داخل آن را کاملا تمیز می کنیم تا در نهایت هندوانه به شکل یک کاسه ی لبه دار در بیاید.

مرحله 2
این سبد هندوانه آماده شده را از انواع میوه هایی که قبلا آنها را تهیه کرده بودیم پر کرده و داخل آن می چینیم. روی سطح میوه ها عصاره لیمو ترش می ریزیم تا میوه ها چسبناک شوند و سپس روی میوه هایی که لازم است کمی نمک زده و روی تکه های هندوانه هم پودر نارگیل می ریزیم ، تا کاملا به میوه ها بچسبد. در آخر سس زنجبیل را روی کل میوه ها می ریزیم تا طعم خاصی پیدا کنند و به این ترتیب دسرهندوانه با انواع میوه ها آماده برای پذیرایی از میهمانان تان در شب یلدا می گردد.

ایده ای جدید برای تزئین هندوانه شب یلدا
مناسب با شب یلدا می توانید تعدادی ازمیوه های گوناگون را داخل یک هندوانه خالی شده قرار دهید و در نهایت این هندوانه توخالی را به شکل دسر میوه درآورده و برای پذیرایی از مهمانان در شب یلدا از آن استفاده کنید.

مواد لازم :
_ 1 هندوانه ی نسبتا متوسط بدون هسته  ( وزن متوسط)
_ تکه ها و برش هایی از میوه هایی مانند خیار ، طالبی ، خربزه ، کدو و هویج ....
_ خود هندوانه به شکل قالب های گرد گرد و ریز
_ عصاره ی لیمو ترش
_ مقداری نمک
_ سس زنجبیل
_ پودر نارگیل

دستورالعمل :
مرحله 1
در ابتدا هندوانه را به صورت زاویه دار برش می زنیم و در واقع مانند تصویر آن را کج برش می زنیم و هندوانه داخل آن را به شکل قالب های گرد گرد کاملا مرتب در می آوریم و داخل آن را کاملا تمیز می کنیم تا در نهایت هندوانه به شکل یک کاسه ی لبه دار در بیاید.

مرحله 2
این سبد هندوانه آماده شده را از انواع میوه هایی که قبلا آنها را تهیه کرده بودیم پر کرده و داخل آن می چینیم. روی سطح میوه ها عصاره لیمو ترش می ریزیم تا میوه ها چسبناک شوند و سپس روی میوه هایی که لازم است کمی نمک زده و روی تکه های هندوانه هم پودر نارگیل می ریزیم ، تا کاملا به میوه ها بچسبد. در آخر سس زنجبیل را روی کل میوه ها می ریزیم تا طعم خاصی پیدا کنند و به این ترتیب دسرهندوانه با انواع میوه ها آماده برای پذیرایی از میهمانان تان در شب یلدا می گردد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 174
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 466
  • آی پی دیروز : 187
  • بازدید امروز : 3,149
  • باردید دیروز : 293
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 5,692
  • بازدید ماه : 19,627
  • بازدید سال : 142,713
  • بازدید کلی : 2,215,864