loading...
فروشگاه اینترنتی 5040
فروشگاه اینترنتی 5040 بازدید : 117 پنجشنبه 14 اسفند 1393 نظرات (0)



طرز تهیه شیرینی آردی,شیرینی آردی برای نوروز


یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.

برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

 کره  100 گرم
 روغن جامد  100 گرم
 پودر شکر  75 گرم
 آرد ذرت  65 گرم
آرد سفید قنادی 200 گرم
بیکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری


طرز تهیه :
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.


و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.



طرز تهیه شیرینی آردی,شیرینی آردی برای نوروز


یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.

برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

 کره  100 گرم
 روغن جامد  100 گرم
 پودر شکر  75 گرم
 آرد ذرت  65 گرم
آرد سفید قنادی 200 گرم
بیکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری


طرز تهیه :
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.


و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3642
  • کل نظرات : 119
  • افراد آنلاین : 162
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 453
  • آی پی دیروز : 187
  • بازدید امروز : 1,914
  • باردید دیروز : 293
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 4,457
  • بازدید ماه : 18,392
  • بازدید سال : 141,478
  • بازدید کلی : 2,214,629