قر های خوا آور حتی یک عدد به اندازه یک پاکت سیگار برای بدن ضرر دارد...
قرص خواب آور به میزان 35 درصد بیشتر افرا را به سرطان مبتلا میکند.....
قر های خوا آور حتی یک عدد به اندازه یک پاکت سیگار برای بدن ضرر دارد...
قرص خواب آور به میزان 35 درصد بیشتر افرا را به سرطان مبتلا میکند.....
سه چیز که باورتان نمیشود ولی باعث پیری زودرستان میشود...
/خوردن گوشت مانده
/نشستن در جای نمناک
/از پله ها بسیار بالا رفتن
امروزه در جوامع شهری بی خوابی یکی از مشکلاتی است که می توان آن را به روشنی دید. در سال 1942 میلادی متوسط ساعت خواب هشت ساعت بود، اما هم اکنون این میزان به 6.8 ساعت در هر شب رسیده است. میزان متوسط خواب ایده آل برای هر فرد بالغ در طول 24 ساعت شبانه روز بین 7 تا 9 ساعت است.
خوشبختانه ترفندهای بسیاری برای پاکسازی خانه وجود دارند که اگرچه ممکن است قدیمی به نظر برسند، اما همچنان جایگزین هایی عالی برای پرهیز از مواجهه با عوارض جانبی و خطرات استفاده از محصولات شیمیایی هستند. در ادامه قصد داریم برخی از کاربردهای نمک برای پاکسازی خانه را معرفی کنیم.
ضدعفونی کردن اسفنج آشپزخانه و حمام
اسفنج های آشپزخانه یکی از محصولاتی هستند که می توانند با بسیاری از باکتری های مضر آلوده شوند. اما اگر آنها را آب نمک تمیز کنید می توانند شرایط یک اسفنج نو را پیدا کرده و با میکروب ها مبارزه کنند.
چه کاری باید انجام دهید؟
یک قاشق غذاخوری نمک را به ظرف حاوی آب گرم اضافه کنید و ترکیب کنید. سپس اسفنج ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این ترکیب قرار دهید.
آب اسفنج ها را گرفته و اجازه دهید خشک شوند. اکنون آنها آماده استفاده مجدد هستند.
پاکسازی کف خانه
قدرت ضد عفونی کننده نمک آن را به گزینه ای عالی برای پاکسازی کف خانه و از بین بردن گرد و غبار و باکتری ها تبدیل کرده است.
چه کاری باید انجام دهید؟
نصف یک فنجان نمک را در یک سطل آب گرم بریزید و ترکیب کنید. با استفاده از یک طی کف خانه را با این ترکیب پاک کنید.
جلا دادن اشیا فلزی
ترکیبات موجود در نمک این امکان را فراهم می کنند تا به پاکسازی هر گونه اکسید یا عیوب دیگر که روی سطوح اشیا فلزی شکل گرفته اند، اقدام کنید. هنگامی که نمک را روی آنها می مالید، به طور طبیعی اشیا فلزی را جلا داده و ظاهر کدرشان را از بین می برید.
چه کاری باید انجام دهید؟
مقداری نمک را با آب یا آب لیمو مرطوب کرده و خمیر به دست آمده را روی اشیا فلزی بمالید.
اجازه دهید چند دقیقه به همان حالت باقی بماند و سپس با یک پارچه خشک خمیر را پاک کنید.
پاکسازی لکه های عرق
به جای استفاده از مواد شیمیایی خطرناک برای پاکسازی لکه های عرق از روی لباس ها می توانید از نمک استفاده کنید.
نمک به از بین بردن جای لکه ها و پدیدار شدن آنها کمک می کند.
چه کاری باید انجام دهید؟
نصف فنجان نمک را به دو لیتر آب گرم اضافه کنید و لباس خود را به مدت 30 تا 40 دقیقه در آن خیس کنید.
اگر لکه از مقاومت بالایی برخوردار است نمک را به صورت مستقیم روی آن بمالید.
در این بخش وقتی سیب زمینی سرخ کرده ویا پیاز سوخاری را می خوریم چه اتفاقاتی در بدن رخ میدهد. به کجاهای بدن مضر است و کدامیک مضرتر است؟ باهم کالری ها و ضرر و فایده های این دو مواد سرخ کردنی خوشمزه را می خوانیم
توصيه تمام متخصصان علم تغذيه و پزشكان اين است كه تا ميتوانيد خوردن غذاهاي آماده و فستفود را محدود كنيد، اما به هرحال گاهي اوقات فستفودها براي شما يك لذت را فراهم ميآورند و نميشود از آنها گذشت. اما در اين ميان انتخاب هم مسئله مهمي است، براي مثال اگر براي پيشغذا بخواهيد انتخاب كنيد كدام يك را انتخاب ميكنيد: سيبزميني سرخ شده يا پياز سوخاري. در جدول زير خواهيد ديد كه كداميك انتخاب بهتري است.
ميزان كالري: اگر سيبزميني سرخ شده باريك و با روغن كم و مناسب سرخ شود، حدودا ۱۰۰ كالري كمتر از پياز سوخاري دارد. يادتان باشد ۶۰۰ كالري تقريبا اندازه كالري يك وعده غذايي كامل است.
ميزان پروتئين: هردوي اين پيشغذاها از لحاظ ميزان پروتئين تقريبا مساوي هستند.
ميزان چربي! شايد تفاوت اصلي اينجا باشد، ميزان چربي خيلي زياد يك پرس پياز سوخاري واقعا مسئله مهمي است كه بايد به آن اهميت بدهيد.
ميزان چربي اشباع: ميدانيد كه در ميان چربيها، چربيهاي اشباع شده از همه مضرتر و خطرناكتر هستند. با اين ميزان چربي ميشود گفت كه اصلا غذاي سالمي به حساب نميآيد.
ميزان كربوهيدرات: از لحاظ ميزان كربوهيدرات تفاوت عمدهاي ميان يك پرس سيبزميني سرخكرده و يك پرس پياز سوخاري وجود ندارد.
ميزان فيبر: فيبرها جزء ارزشهاي موادغذايي هستند. از اين لحاظ سيبزميني سرخكرده داراي مقدار بيشتري فيبر است.
ميزان قند: ميزان قند در سيبزميني سرخ شده بسيار ناچيز است اما پياز سوخاري مقدار مناسبی قند درخود دارد.
ميزان كلسيم: كلسيم موجود در يك پرس سيبزميني سرخشده بسيار ناچيز است اما پيازسوخاري مقدار مناسبي از كلسيم در خود دارد.
ميزان آهن: اگر دچار كمخوني از نوع فقر آهن هستيد، ميتوانيد به سيبزميني سوخاري بهعنوان يك كمك فكر كنيد.
ميزان منيزيم: در يك پرس سيبزميني سوخاري دوبرابر يك پرس پيازسوخاري منيزيم وجود دارد.
ميزان فسفات: در اين مورد يك پرس پيازسوخاري بهتر است چراكه فسفات بيشتري در خود دارد.
ميزان پتاسيم: اگرچه با حرارت ديدن ميزان پتاسيم كاهش مييابد اما همچنان ميزان پتاسيم سيبزميني سرخكرده بيشتر است.
ميزان سديم: ميزان سديم (نمك) در هردوي اين غذاها زياد است اما به هرحال از اين لحاظ سيبزميني سرخشده وضعیت بهتري دارد اما لطفا خودتان به آن نمك اضافه كنيد.
ميزان ويتامين C: شايد برايتان عجيب باشد اما ميزان ويتامين C موجود در يك پرس سيبزميني سرخكرده درحد بسيار خوبي است.
ويتامين K: سيبزميني سوخاري ميزان نياز روزانه شما به ويتامين K را برطرف ميكند.
نتيجه نهايي: ۱۱ به ۳به نفع سيبزميني سرخشده
نكته آخر: شايد اين تنها رقابتي باشد كه سيبزميني سرخشده در آن برنده باشد. درست است كه سيبزميني سرخشده منبع خوبي از ويتامينها، پتاسيم و فيبر است اما در كل اين خوراكي را نميتوان يك خوراكي مناسب محسوب كرد. بايد حواستان باشد كه اگر دائما سيبزميني سرخشده بخوريد رگهايتان بايد از جنس آهن باشد تا مشكلي براي قلب و عروقتان پيش نيايد.
او با اینکه 95 سال سن دارد چهره و اندامی بسیار جوان تر از سنش دارد و کمتر کسی از روی ظاهر می تواند سن او را حدس بزند.
این مرد که چهره و صورت بسیار جوانی دارد اکنون در سن 95 سالگی به سر می برد. Kazım Gürbüz مرد 95 ساله ای است که از جوانی به ورزش یوگا پرداخته و در حال حاضر هم استاد این ورزش است.
او معتقد است انسان به راحتی می تواند سن خود را به 130 سال برساند در حالی که همچنان سالم و سر حال است و راز اآن هم در این ورزش و رژیم غذایی است.
شاید برایتان عجیب باشد، اما بهتر است بدانید «خوردن غذا با دست» فواید فراوانی برای سلامتی دارد؛ مسئله ای که قدیمی ها بر آن آگاه بودند و بسیار از این روش برای میل کردن غذا استفاده می کردند.
البته «خوردن غذا با دست راست» یک شرط مهم و اساسی دارد و آن هم اینکه «ابتدا باید دست ها را کاملا شستشو دهید.
هر غذایی را نمی توان با دست خورد، مانند آش، سوپ و غیره، اما سایر غذاها را می توان با دست میل کرد، مانند «شوید باقلاپلو با ماهی» یا «چلوگوشت» و سایر غذاها.
یکی از دلایل این مسئله وجود مقداری انرژی در آدمی است. این انرژی در دو قسمت از بدن انسان، یعنی نوک انگشت ها و چشم های انسان بیشتر از سایر اعضاء وجود دارند.
این گونه غذا خوردن چه نفعی دارد و چه مشکلی را از زندگی انسان حل می کند؟
بر اثر نگاه کردن به غذا، به ویژه اگر غذای گیاهی و دارای رنگ های گوناگونی باشد، سلسله اعصاب از طریق چشم تحریک و انرژی های مثبتی در انسان ایجاد می شود. از این طریق انسان هم اشتها و هم اشتیاق غذا خوردن پیدا می کند و انرژی های ساطع شده بار دیگر از طریق نوک انگشتان به بدن باز می گردد.
بدن انسان طوری آفریده و طراحی شده که از قبول اشیاء خارجی خودداری می کند و چنگال هم برای ما یک جسم خارجی محسوب می شود؛ در حالی که انگشتان ما غیر از این است و بدن در مقابل انگشتان هیچ گونه عکس العملی از خود نشان نمی دهد.
زمانی که با قاشق غذا می خوریم ناخودآگاه سریع تر مواد غذایی را وارد بدن می کنیم و همین عامل سبب افزایش امکان ابتلا به دیابت نوع 2 می شود در حالی که غذا خوردن با دست و انگشتان سرعت را مدیریت کرده و به هضم و گوارش غذا کمک می کند. علاوه بر این، غذا خوردن با دست با کاهش سرعت سبب می شود زودتر سیر شده و پرخوری نکنید.
به همین دلیل افرادی که با دست غذا می خورند معمولا می توانند راحت تر و سریع تر کاهش وزن داشته باشند. علاوه بر این، اخیرا شاهد هستیم بیشتر افراد طی غذا خوردن، مدام سرگرم استفاده از گوشی های همراه هستند اما با این روش این مشکل نیز حل شده و اعضای خانواده می توانند ساعات بیشتری را به گفتگو با یکدیگر اختصاص دهند.
تعداد صفحات : 5