اتومبیل مدل MG 1962 گردشگر استرالیایی ،که کل دنیا را با آن طی مسیر نموده بود، در ایران و در گرگان تصادف کرد!
![](http://img.tebyan.net/big/1385/06/1541461512559120510716114214129121439517944.jpg)
در این بخش وقتی سیب زمینی سرخ کرده ویا پیاز سوخاری را می خوریم چه اتفاقاتی در بدن رخ میدهد. به کجاهای بدن مضر است و کدامیک مضرتر است؟ باهم کالری ها و ضرر و فایده های این دو مواد سرخ کردنی خوشمزه را می خوانیم
توصيه تمام متخصصان علم تغذيه و پزشكان اين است كه تا ميتوانيد خوردن غذاهاي آماده و فستفود را محدود كنيد، اما به هرحال گاهي اوقات فستفودها براي شما يك لذت را فراهم ميآورند و نميشود از آنها گذشت. اما در اين ميان انتخاب هم مسئله مهمي است، براي مثال اگر براي پيشغذا بخواهيد انتخاب كنيد كدام يك را انتخاب ميكنيد: سيبزميني سرخ شده يا پياز سوخاري. در جدول زير خواهيد ديد كه كداميك انتخاب بهتري است.
ميزان كالري: اگر سيبزميني سرخ شده باريك و با روغن كم و مناسب سرخ شود، حدودا ۱۰۰ كالري كمتر از پياز سوخاري دارد. يادتان باشد ۶۰۰ كالري تقريبا اندازه كالري يك وعده غذايي كامل است.
ميزان پروتئين: هردوي اين پيشغذاها از لحاظ ميزان پروتئين تقريبا مساوي هستند.
ميزان چربي! شايد تفاوت اصلي اينجا باشد، ميزان چربي خيلي زياد يك پرس پياز سوخاري واقعا مسئله مهمي است كه بايد به آن اهميت بدهيد.
ميزان چربي اشباع: ميدانيد كه در ميان چربيها، چربيهاي اشباع شده از همه مضرتر و خطرناكتر هستند. با اين ميزان چربي ميشود گفت كه اصلا غذاي سالمي به حساب نميآيد.
ميزان كربوهيدرات: از لحاظ ميزان كربوهيدرات تفاوت عمدهاي ميان يك پرس سيبزميني سرخكرده و يك پرس پياز سوخاري وجود ندارد.
ميزان فيبر: فيبرها جزء ارزشهاي موادغذايي هستند. از اين لحاظ سيبزميني سرخكرده داراي مقدار بيشتري فيبر است.
ميزان قند: ميزان قند در سيبزميني سرخ شده بسيار ناچيز است اما پياز سوخاري مقدار مناسبی قند درخود دارد.
ميزان كلسيم: كلسيم موجود در يك پرس سيبزميني سرخشده بسيار ناچيز است اما پيازسوخاري مقدار مناسبي از كلسيم در خود دارد.
ميزان آهن: اگر دچار كمخوني از نوع فقر آهن هستيد، ميتوانيد به سيبزميني سوخاري بهعنوان يك كمك فكر كنيد.
ميزان منيزيم: در يك پرس سيبزميني سوخاري دوبرابر يك پرس پيازسوخاري منيزيم وجود دارد.
ميزان فسفات: در اين مورد يك پرس پيازسوخاري بهتر است چراكه فسفات بيشتري در خود دارد.
ميزان پتاسيم: اگرچه با حرارت ديدن ميزان پتاسيم كاهش مييابد اما همچنان ميزان پتاسيم سيبزميني سرخكرده بيشتر است.
ميزان سديم: ميزان سديم (نمك) در هردوي اين غذاها زياد است اما به هرحال از اين لحاظ سيبزميني سرخشده وضعیت بهتري دارد اما لطفا خودتان به آن نمك اضافه كنيد.
ميزان ويتامين C: شايد برايتان عجيب باشد اما ميزان ويتامين C موجود در يك پرس سيبزميني سرخكرده درحد بسيار خوبي است.
ويتامين K: سيبزميني سوخاري ميزان نياز روزانه شما به ويتامين K را برطرف ميكند.
نتيجه نهايي: ۱۱ به ۳به نفع سيبزميني سرخشده
نكته آخر: شايد اين تنها رقابتي باشد كه سيبزميني سرخشده در آن برنده باشد. درست است كه سيبزميني سرخشده منبع خوبي از ويتامينها، پتاسيم و فيبر است اما در كل اين خوراكي را نميتوان يك خوراكي مناسب محسوب كرد. بايد حواستان باشد كه اگر دائما سيبزميني سرخشده بخوريد رگهايتان بايد از جنس آهن باشد تا مشكلي براي قلب و عروقتان پيش نيايد.
![](http://www.irannaz.com/images/2016/02/1005979065-irannaz-com.jpg)
او با اینکه 95 سال سن دارد چهره و اندامی بسیار جوان تر از سنش دارد و کمتر کسی از روی ظاهر می تواند سن او را حدس بزند.
این مرد که چهره و صورت بسیار جوانی دارد اکنون در سن 95 سالگی به سر می برد. Kazım Gürbüz مرد 95 ساله ای است که از جوانی به ورزش یوگا پرداخته و در حال حاضر هم استاد این ورزش است.
او معتقد است انسان به راحتی می تواند سن خود را به 130 سال برساند در حالی که همچنان سالم و سر حال است و راز اآن هم در این ورزش و رژیم غذایی است.
![](http://persianteb.com/wp-content/uploads/2016/05/ghaza-khordan-ba-dast.jpg)
شاید برایتان عجیب باشد، اما بهتر است بدانید «خوردن غذا با دست» فواید فراوانی برای سلامتی دارد؛ مسئله ای که قدیمی ها بر آن آگاه بودند و بسیار از این روش برای میل کردن غذا استفاده می کردند.
البته «خوردن غذا با دست راست» یک شرط مهم و اساسی دارد و آن هم اینکه «ابتدا باید دست ها را کاملا شستشو دهید.
هر غذایی را نمی توان با دست خورد، مانند آش، سوپ و غیره، اما سایر غذاها را می توان با دست میل کرد، مانند «شوید باقلاپلو با ماهی» یا «چلوگوشت» و سایر غذاها.
یکی از دلایل این مسئله وجود مقداری انرژی در آدمی است. این انرژی در دو قسمت از بدن انسان، یعنی نوک انگشت ها و چشم های انسان بیشتر از سایر اعضاء وجود دارند.
این گونه غذا خوردن چه نفعی دارد و چه مشکلی را از زندگی انسان حل می کند؟
بر اثر نگاه کردن به غذا، به ویژه اگر غذای گیاهی و دارای رنگ های گوناگونی باشد، سلسله اعصاب از طریق چشم تحریک و انرژی های مثبتی در انسان ایجاد می شود. از این طریق انسان هم اشتها و هم اشتیاق غذا خوردن پیدا می کند و انرژی های ساطع شده بار دیگر از طریق نوک انگشتان به بدن باز می گردد.
بدن انسان طوری آفریده و طراحی شده که از قبول اشیاء خارجی خودداری می کند و چنگال هم برای ما یک جسم خارجی محسوب می شود؛ در حالی که انگشتان ما غیر از این است و بدن در مقابل انگشتان هیچ گونه عکس العملی از خود نشان نمی دهد.
زمانی که با قاشق غذا می خوریم ناخودآگاه سریع تر مواد غذایی را وارد بدن می کنیم و همین عامل سبب افزایش امکان ابتلا به دیابت نوع 2 می شود در حالی که غذا خوردن با دست و انگشتان سرعت را مدیریت کرده و به هضم و گوارش غذا کمک می کند. علاوه بر این، غذا خوردن با دست با کاهش سرعت سبب می شود زودتر سیر شده و پرخوری نکنید.
به همین دلیل افرادی که با دست غذا می خورند معمولا می توانند راحت تر و سریع تر کاهش وزن داشته باشند. علاوه بر این، اخیرا شاهد هستیم بیشتر افراد طی غذا خوردن، مدام سرگرم استفاده از گوشی های همراه هستند اما با این روش این مشکل نیز حل شده و اعضای خانواده می توانند ساعات بیشتری را به گفتگو با یکدیگر اختصاص دهند.
![](http://rasekhoon.net/_WebsiteData/Article/ArticleImages/995/1520/150.jpg)
قدس، قبله نخستين و حرم دوم مسلمانان جهان، وطن ميليونها آواره فلسطيني است كه استكبار جهاني آن سرزمين را از دست ساكنانش خارج ساخت و تحت سلطه نيروهاي اشغالگر قدس قرار داد.
از همان نخستين سالهاي اشغال پاره تن اسلام، با مقاومت فلسطينيان و اعتراض مسلمانان و ديگر انسانهاي آزاده جهان، نهضت مقابله با اسرائيل و حمايت از فلسطين مظلوم شكل گرفت. با پيروزي انقلاب اسلامي، ملت مسلمان ايران به ويژه پس از صدور پيام تاريخي امام امت در سال 1358 مبني بر نامگذاري آخرين جمعه ماه رمضان به عنوان روز جهاني قدس، مسئله آزادسازي فلسطين از چنگال غاصبان قدس را سرلوحه آرمانهاي خويش قرار داد. از اين رو، همه ساله، روز قدس را به روز فرياد كشيدن بر سر ستمكاران تاريخ و به لرزه درآوردن پايههاي سست رژيم اسرائيل تبديل كرده است.
روز قدس؛ آغازي بر يك پايان
حضرت امام خميني رحمهالله در پيام خود در سال 1358، با نامگذاري آخرين جمعه ماه مبارك رمضان به «روز قدس» فرمود: «من در طي ساليان دراز، خطر اسرائيل غاصب را گوشزد مسلمين نمودم. ... من از عموم مسلمانان جهان و دولتهاي اسلامي ميخواهم براي كوتاه كردن دست اين غاصب و پشتيبانان آن، به هم بپيوندند و جميع مسلمانان جهان را دعوت ميكنم آخرين جمعه ماه مبارك رمضان را كه از ايام قدر است و ميتواند تعيينكننده سرنوشت مردم فلسطين نيز باشد، به عنوان روز قدس انتخاب و طي مراسمي، همبستگي بينالمللي مسلمانان را در حمايت از حقوق قانوني مردم مسلمان اعلام نمايند».
امام راحل با تدبير الهي خويش و نامگذاري روز قدس، مبارزه با اسرائيل و دفاع از حقوق ملت مظلوم فلسطين را به عنوان تكليفي اسلامي به همه مسلمانان از فرقهها و مليتها و زبانهاي گوناگون گوشزد كرد و اعلام داشت كه حمايت از اسرائيل، خيانت به اسلام است.
وجوب جهاد بر ضد اسرائيل
در طول دهه پنجاه خورشيدي، حضرت امام رحمهالله در اعلاميههاي گوناگون در پاسخ به نامههاي مردم، دانشجويان و علما، مبارزه براي آزادسازي فلسطين و حمايت از گروههاي مبارز فلسطيني را بر تمام مسلمانان واجب دانست و در تاريخ هفدهم مهر ماه سال 1357، اسرائيل را «غده سرطاني» ناميد.
حضرت امام خميني رحمهالله پس از پيروزي انقلاب اسلامي، در مصاحبهاي با شبكه تلويزيوني سيبياس امريكا به صراحت فرمود: «ملت مسلمان ايران و هيچ مسلماني و اصولاً هيچ آزادهاي، اسرائيل را به رسميت نميشناسد و ما همواره حامي برادران فلسطيني و عرب خود خواهيم بود. ... اسرائيل مطرود ماست و ما براي هميشه نه نفت به او ميدهيم و نه او را به هيچ وجه ميشناسيم.» بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي همچنين در پيام برائت از مشركين در سال 1366 فرمودند:
«ملتهاي مسلمان بايد به فكر نجات فلسطين باشند و مراتب انزجار و تنفر خويش را از سازشكاري و مصالحه رهبران ننگين و خودفروختهاي كه به نام فلسطين، آرمان مردم سرزمينهاي غصب شده و مسلمان اين خطه را به تباهي كشيدهاند، به دنيا اعلام كنند. ... ملتهاي مسلمان از مبارزه با اين شجره خبيثه و ريشهكن كردن آن دست نخواهند كشيد».
انقلاب اسلامي و آرمان قدس
بيشك، يكي از اثرات كليدي انقلاب اسلامي، ايجاد حس جمعي و وحدت اسلامي ميا
تعداد صفحات : 25