کارشناسان معتقدند جگر مرغ
یک عامل بسیار خطرناک و کشنده
برای بدن می باشد
در جگر مرغ باکتری های کمیپلو وجود دارد
که میتواند باعث مسمومیت و بیماری
تب.فلج و حتی مرگ در افراد گردد!!
کارشناسان معتقدند جگر مرغ
یک عامل بسیار خطرناک و کشنده
برای بدن می باشد
در جگر مرغ باکتری های کمیپلو وجود دارد
که میتواند باعث مسمومیت و بیماری
تب.فلج و حتی مرگ در افراد گردد!!
1.تحریک سیستم ایمنی بدن
2. افزایش هوشیاری بدن
3.جلوگیری از سرماخوردگی
4. تحریک هورمون ضد افسردگی
5. افزایش سوخت و ساز بدن
6. آرامش ذهن
7. درخشندگی مو
8. کاهش ریزش مو
برای کاهش حمله قلبی طالبی بخورید!!!
طالبی مانند سیر و پیاز دارای آدنوزین است
که رقیق کننده خون و ضد انعقاد خون بوده
به همین علت باعث کاهش خطر حمله قلبی
میشود!!!
قر های خوا آور حتی یک عدد به اندازه یک پاکت سیگار برای بدن ضرر دارد...
قرص خواب آور به میزان 35 درصد بیشتر افرا را به سرطان مبتلا میکند.....
امروزه در جوامع شهری بی خوابی یکی از مشکلاتی است که می توان آن را به روشنی دید. در سال 1942 میلادی متوسط ساعت خواب هشت ساعت بود، اما هم اکنون این میزان به 6.8 ساعت در هر شب رسیده است. میزان متوسط خواب ایده آل برای هر فرد بالغ در طول 24 ساعت شبانه روز بین 7 تا 9 ساعت است.
شاید برایتان عجیب باشد، اما بهتر است بدانید «خوردن غذا با دست» فواید فراوانی برای سلامتی دارد؛ مسئله ای که قدیمی ها بر آن آگاه بودند و بسیار از این روش برای میل کردن غذا استفاده می کردند.
البته «خوردن غذا با دست راست» یک شرط مهم و اساسی دارد و آن هم اینکه «ابتدا باید دست ها را کاملا شستشو دهید.
هر غذایی را نمی توان با دست خورد، مانند آش، سوپ و غیره، اما سایر غذاها را می توان با دست میل کرد، مانند «شوید باقلاپلو با ماهی» یا «چلوگوشت» و سایر غذاها.
یکی از دلایل این مسئله وجود مقداری انرژی در آدمی است. این انرژی در دو قسمت از بدن انسان، یعنی نوک انگشت ها و چشم های انسان بیشتر از سایر اعضاء وجود دارند.
این گونه غذا خوردن چه نفعی دارد و چه مشکلی را از زندگی انسان حل می کند؟
بر اثر نگاه کردن به غذا، به ویژه اگر غذای گیاهی و دارای رنگ های گوناگونی باشد، سلسله اعصاب از طریق چشم تحریک و انرژی های مثبتی در انسان ایجاد می شود. از این طریق انسان هم اشتها و هم اشتیاق غذا خوردن پیدا می کند و انرژی های ساطع شده بار دیگر از طریق نوک انگشتان به بدن باز می گردد.
بدن انسان طوری آفریده و طراحی شده که از قبول اشیاء خارجی خودداری می کند و چنگال هم برای ما یک جسم خارجی محسوب می شود؛ در حالی که انگشتان ما غیر از این است و بدن در مقابل انگشتان هیچ گونه عکس العملی از خود نشان نمی دهد.
زمانی که با قاشق غذا می خوریم ناخودآگاه سریع تر مواد غذایی را وارد بدن می کنیم و همین عامل سبب افزایش امکان ابتلا به دیابت نوع 2 می شود در حالی که غذا خوردن با دست و انگشتان سرعت را مدیریت کرده و به هضم و گوارش غذا کمک می کند. علاوه بر این، غذا خوردن با دست با کاهش سرعت سبب می شود زودتر سیر شده و پرخوری نکنید.
به همین دلیل افرادی که با دست غذا می خورند معمولا می توانند راحت تر و سریع تر کاهش وزن داشته باشند. علاوه بر این، اخیرا شاهد هستیم بیشتر افراد طی غذا خوردن، مدام سرگرم استفاده از گوشی های همراه هستند اما با این روش این مشکل نیز حل شده و اعضای خانواده می توانند ساعات بیشتری را به گفتگو با یکدیگر اختصاص دهند.
سکنجبین را به صورتهای مختلف استفاده میکنند مثلا به همراه کاهو که ترکیب بسیار خوبی است و اشتها آور هم است یا مثلا آنرا با شیرین بیان ترکیب میکنند که گفته میشود در باز کردن قلنج موثر است ، ترکیب آن با آب پخته ی کاسنی شاید طعم دلچسبی نداشته باشد اما بهترین دارو برای رفع تب شدید و طولانی مدت میباشد این ترکیبات داروهای گیاهی عالی و بی ضرری هستند که میتوانید مصرف کنید
در این مطلب میخواهیم طرز تهیه شربت سکنجبین را به شما آموزش دهیم تا شما نیز بتوانید با تهیه و مصرف آن از خواص بی نظیرش بهره مند شوید
موادی که برای تهیه شربت سکنجبین نیاز دارید شامل دو لیوان آب ، یک کیلوگرم شکر ،150 گرم نعناع تازه و 100 گرم است بسته به مقدار شربتی که میخواهید تهیه کنید مقدارها بیشتر و کمتر میشود ولی سعی کنید نسبت بین مواد را تغییر ندهید
برای تهیه ی شربت سکنجبین ابتدا یک ظرف که گنجایش مواد شما را دارد برداشته و روی حرارت بگذارید و داخلش دو لیوان آب را بریزید و اجازه دهید به جوش آید بعد از به جوش آمدن آب نعنا را داخل آب در حال جوش بریزید و کمی زمان دهید تا طعم و عطر کافی را به آب بدهد سپس سرکه را کم کم اضافه کنید و مدام هم بعد از آن شکر را نیز به تدریج اضافه فرمایید و باز هم بزنید تا زمانی که مایعتان به غلظت کافی برسد پس از آن که کمی دمایش پایین آمد ا یک صافی بگذرانید تا محلول یکنواخت شود
زمانی که آماده سازی و تهیه مواد اولیه ی این شربت از شما میگیرد چیزی حدود پنج دقیقه و مدت زمان مورد نیاز برای تهیه ی آن حدودا 15 دقیقه میباشد پس تقریبا سریع آماده میشود شما میتوانید مقدار مصرفی چند روز خودرا تهیه کنید تا هر بار مجبور به صرف این مدت زمان نباشید همانطور که ذکر کردیم از این شربت میتوانید بعد از وعده های غذایی استفاده کنید که بهترین زمان مصرفش است اما به عنوان دسر و در وعدهی عصر هم میتوانید نوش جان بفرمایید
تعداد صفحات : 6